Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat csak azért mert rendetlen?
Párommal 1 éve élünk együtt, én mindig is egy nagyon tiszta, maga körül rendet szerető embernek ismertem meg. Aztán amióta együtt élünk megváltozott a véleményem.
A viták 90%-a ezzel kapcsolatos mert nekem elegem van a bejárónő szerepből és abból hogy kicsit semm becsüli meg a munkámat, hogy pakolok utána. Hiába pakolok össze és takarírok ki, másnapra semmi látszata az egésznek. Putriban élünk olyan kosz és rendetlenség van minden egyes nap, nem bírom. Őt viszont cseppet sem zavarja. Amikor viszont észreveszi hogy én is lesz*rom akkor meg azért veszekszik hogy segítsek már valamit én is neki...Ez annyira nem én vagyok... Gondolkozom azon is hogy szakítok vele, bármennyire is szeretem de nekem ez nem élet....Belebolondulok hogy ilyen körülmények között KELL élnem csak mert leszarja. Szégyenlek áthivni is akárkit annyira gusztustalan minden.
Íjjj b+ ..... dobd ki! Azonnal! Ne várj vele, ne mérlegelj!!!
És szerintem utána jó ideig ne is keress pasit magadnak!
Nálunk a barátnőm ilyen rendetlen. Neki hetekig jó ott a cucc a földön vagy épp ahol hagyja. A szekrénye okádék. Soha nem pakol el maga után, a válasz majd ha lesz időm; ha meg van akkor kikéri magának nehogy már ne pihenhessen!
Neki jó a hűtőben is a maradékok össze nem szedné stb.. én 2éve várok a változásra már kezdek belefáradni h ilyenekért szólni kell egy nőnek aki családanya akar lenni 33f vagyok
Nálunk sem mindig veszi észre a párom a kupit, de ha megkérem rendet rak, sőt mostanában szinte egymaga pakol, takarít, mert a munkahelyén csökkentett óraszámban kell bent lennie, így ha haza ér akkor befejezi azt, amire nekem reggel már nem volt időm, vagy egyszerűen csak porttöröl, vagy elindít egy mosást.
Amikor összeköltőztünk, közösen hoztunk egy szabályt. Akárki akármit elővesz, ha már nem kell, rakja vissza a helyére. Én is hajlamos vagyok szanaszét hagyni ezt azt, de akkor rámszól, hogy nem erről szólt a fáma.
De volt ilyen rendetlen pasim, ha rendet raktam a szekrényben, akkor egy mozdulattal tönkrevágott mindent.
A szennyes cuccait napokig kerülgettük a földön, mert én nem akartam felvenni, kíváncsi voltam neki meddig jó úgy. Őt meg nem zavarta.
A mosogatóban toronyban álltak a mosotlanok, ha elmostam megköszönte, de pár óra múlva már ott volt a kaja maradékos tányér, evőeszköz...ha valamiért nem tudtam menni hozzá 1 hétig akkor 1 hétig volt ott plusz az egy hét termése.
Tűzhelyet kipucoltam a fekete koszból, ha neki kifröcsögött valami, jó volt az úgy.
Aztán meg engem cseszegetett, hogy nem vezetem rendesen a háztartást...ekkor jött el a soha viszont nem látásra pillanat.
Kedves Utolsó hozzászóló!
Totál ismerős szituációk ezek nekem is....
Nálunk sajnos az ellenállás abban van hogy a férfi a kinti feladatokat végzi, a nő a bentit.
Ezzel nekem még nem is lenne gondom ha ő megbecsülne annyival hogy amit én bent összepakolok, azt ő ugyanúgy rakja vissza.
Nagyon szakad a cérna most már nekem is és nézegetem az albérleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!