Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek külön költözésre ad okot, ha a párom rendetlen? Évek alatt nem tudott megváltozni.
És mi lenne, ha otthagynál mindent? Egyszer csak feltűnik neki, ha a ruhái nincsenek kimosva, már vagy 10 darab üres flakon van az ágya mellett..stb.
A cipős dologra meg most hirtelen az jutott eszembe, hogy ha még egyszer nem veszi le a cipőjét, akkor eldugod a cipőjét. Aztán keresheti, és meggondolja még egyszer, hogy cipővel fog-e járkálni a lakáson belül.
Akkor ne takaríts utána. Lehet, hogy egy ideig tűrnöd kell a kupit, de ez is megér egy próbát.
De beszéltél már vele erről? Elmondtad neki, hogy lassan úgy éltek, mint a c..gányok, akkora putriban?
én ezen már végigmentem. próbáltam úgy, hogy takarítok utána. próbáltam azt is, hogy hagyom. alsógatyák zoknik nadrág a földön szanaszét. volt, hogy az ágyban kajált, és utána egy fél fej hagymát találtam az ágyneműben.
nálunk szakítás lett a vége, pedig én sem vagyok egy rendmániás fajta. Aztán egy hétre rá összejött egy csajjal, pont nemrég jegyezte el. mindenki megtalálja a magának valót:)
Akkor nem én vagyok a bunkó , ha ez miatt nem vagyok hajlandó tovább élni vele ?
Másik ,ehhez kicsit kapcsolódó ok, a sör. Rengeteget iszik belőle és a dobozokat hagyja szanaszét. Aztán a macska a hibas, ha leveri az ablakból. 😃
Alapból magára igényes, de az otthonra nem.
Ágy nem rossz ember, mindig jót akar, de ezeken nem tud változtatni.
Sokszor mondja , hogy nincs ideje vagy energiája rendet rakni. De nem értem , hogy akkor miért kell rendetlenséget csinálni...
Wc-t sz@rás után se szokta letakaritani, általában ott marad a f@s csík, mert ennyi sörtől nem kemény dolog jön. Néha már azt letakarítja, de ha nem vagyok itthon ,akkor úgy felejti.
Azt csinálja amit tőled lát.
Egy férfi akivel törődve van, az előbb utóbb változik, még ha anyukánál minden a feneke alá is volt téve, és anyukáék nem foglalkoztak a normális tisztasággal, akkor is változik.
Ha olyan a társa aki törődik vele is és a környezetével is. Ha oda van figyelve rá, és tisztaság veszi körül. Saját maga kezdi el a normális dolgokat.
Azok a pasik csinálják ezt, akiknek a társuk nem törődik velük, nincs a társnak normális otthonteremtése.
Egy koszos otthon az nem a férfi szégyene, hanem az asszonyé-első sorban.
"törődve van." :D :D :D
látod látod kérdező, mindenről a nők tehetnek...xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!