Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehézsorsúként hol találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehézsorsúként hol találok szintén ilyeneket? Allandoan csak olyanok jönnek akiknek a legnagyobb gondja hogy milyen filmet nézzen meg.

Figyelt kérdés

Önállo nőként alberletben küzdök szülők nélkul stb.

Hol van munkam hol nincs hol meg a munkahelyen van mobbing vagy ezer ügyintézés megy tanulok is stb.

Soha nincs biztonságérzetem se az albi miatt sem, meg mert munkahelytől függ a megélhetesem is, szoval ha nincs munkám=pánik, mivel senki aki segit, vagy vésztartalék sem, es simán ki is lakoltatnak.

De ezek mellett hianyzik a szeretet vagy egy társ.

De csak olyanok jönnek szembe akiknek gondja egy szál se, saját lakás van, jo állás vagy mamahoteles vagy ezer rokon, kocsival szambázik, boldogság van, haverok-zene-drog, vagy másoknál melo-otthon-filmek-anyuka, vagy megint másoknál hazamegy-edzeget-főzőcskézik fütyörészik, sokan nő mellett, kevesek szinglin, egyesek tisztelettel mások bunkón, de ismerkednek, hívogatnak csetelnek randiznak, nyitottak rám.

És így egyik se fog meg..

Mikor hallgatom hogy milyen filmet nézett, és ez neki a legfontosabb dolog ismerkedésnél vagy randin ill egy nővel megbeszélni, vagy semmi terv cél jövőkép elvannak éldegélnek semmi hajtás stressz, hanem hát mit is főzzek otthon és ennyiből állnak..

Hogy bírjam ki a randit ha most is ez vár?

Igaz hogy nem tudom 2 hét múlva mit fogok enni, de ma randi séta andalgás vagy mozi progik és kapcsoljak ki, eresszek le es hallgassam a másiknak az "üres" életét, hogy a legfontosabb témája hogy pl a kabáton nem jó a cipzár, milyen volt a fodrásznál milyen borotvát vett mirol szólt egy film, hogyan issza a teát, mi a kedvenc akármilye hogy van az anyja macskája, es ömlenek a pasikbol a szavak sztorik a semmiről. És be nem áll a szájuk. A semmiről.

Nem mondhatom le megígértem hogy megyek. Meg a többi se különb.

Igy ug fogok járni szexelni valamelyikkel hogy kb nekem szobanövények csak, az életemhez nem tudnak tenni semmit, jövőképem velük nincs csak mintha egyéni játékok lennének, van az ő élete meg az enyém, 2 külön bolygón es képtelen vagyok bennük többet meglátni.

Es valójában inkább elviselem őket, mert hát egyedül már hiányzik vki. Ez se jó így időtlen időkig tökegyedül lenni a nagyvilágban.

#értelmetlenül
tegnapelőtt 07:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
74%

Elnézést hogy elmesélem milyen filmet néztem miközben azt se tudom ki vagy. Mégis mit gondolsz be kellene rögtön avassalak mindenbe?

Bocs hogy mamahotwlben lakok és nem azon parázok mikor kerülök utcába. Inkább ezt minthogy ne tudjak magamra költeni félre tenni és igénytelen legyek.

Undorító a szemelyiseged

tegnapelőtt 07:25
 2/72 anonim ***** válasza:
92%

Először is azt kéne tisztázni, hogy aki nem küzd a mindennapi megélhetésért és nem ez tölti ki az egész napját, annak az élete nem "üres". Annak VAN élete. Amit te leírsz, az a másik oldalról meg úgy hangzik, hogy folyton csak panaszkodsz és szenvedsz és küzdesz. Nincs lehetőséged hobbikra, nincs lehetőséged tartalmasan eltölteni egy szabadnapot, amikor kicsit leeresztesz, elengeded magad, mert vagy tanulsz, vagy dolgozol, vagy valamilyen módon stresszelsz azon, hogy másnap lesz-e még lakásod vagy sem. Ami érthető, csak ugye pont ez az a dolog, ami miatt azt mondják, hogy a pénzhiány tönkreteszi az embert és a párkapcsolatokat is. Én megértem a stresszt és megértem azt is, hogy valósak az aggodalmaid, meg abszolút nem azt mondom, hogy nem jogos vagy érthető, amit érzel, mert valószínűleg a te helyedben pontosan ugyanígy lennék vele, ugyanakkor ezt nem szabad felrónod másoknak, ha nem így élnek. És azt sejtem, hogy te is mindent megteszel azért, hogy kikerülj ebből a körből, és kívánom is neked a legjobbakat ehhez, de azt te is tudod, hogy ez így hosszú távon fenntarthatatlan. Belerokkansz. Ahogy a társadalom nagy része is belerokkant már. Mentálisan, első sorban. Ebbe, így ilyen helyzetbe párt behozni szerintem kár. Csak a konfliktusok lennének belőle, hacsak nem találsz egy olyan vagyonos lovagot, aki kiment a bajból, de a leírásod alapján nem ez a célod, ha találnál is ilyet, elűznéd, mert nem így szeretnéd megoldani a gondjaidat. Ezt is értem. Csak hát na... Így hogy akarsz párkapcsolatot, ha ennyire rá vagy fókuszálva, ennyire csak a problémáidból áll az életed? Mikor, miből, hogyan tudnál értelmes programokat szervezni, közös időt tölteni a másikkal? Az aztán főleg üres, amikor csak ültök otthon valakinél, de beszélgetni se tudtok miről, mert neked az felesleges témázás, amikor pl egy filmet beszélnétek ki.

Szóval alapvetően azt tudom tanácsolni, hogy ismerkedésnél ne a problémákra fókuszálj. Mindenkinek megvannak a maga gondjai, akkor is, ha nem azokról beszél randizás alatt. Mert szeretné könnyednek, jó hangulatúnak megtartani a találkozót. Szerintem ez sem egy elítélendő dolog. A tervek, célok hiánya valid érv, amiért te úgy érzed, hogy nem hozzád való az illető, de azon felháborodni, hogy neki más jellegűek a gondjai, mint neked, az kicsit furcsa.

tegnapelőtt 07:27
 3/72 anonim ***** válasza:
79%

Önálló nőként albérletben küzdök, ráadásul eltartom a két gyerekem. Egyedül, nulla segítséggel.

De amit te idehánytál, az nem élet. Tudod, egy párkapcsolat az, mikor megosztod valakivel az életed. Te ezt tudod nyújtani? Hát ne csodáld, hogy ennek senki sem akar a része lenni.

Lehet itt minden nap köpködni a pasikra, hogy évek óta nem találsz egy normálisat. De az a baromi nagy helyzet, hogy ha lenne is olyan, azt te riasztod el. Ez a nonstop panaszáradat, meg ez a bunkó lenézés, hogy neked ő csak szobanövény. Ki kíváncsi erre??

De a kérdésre válaszolva: keress valami kisnyugdíjast, akinek se kutyája, se macskája, és 145 ezer forintból kínlódik egy lepukkant önkormányzati albérletben. Rengeteg közös témátok lenne!

tegnapelőtt 07:46
 4/72 A kérdező kommentje:

Nekem teljesen üresnek tűnnek. Érzem, hogy nem fog meg a másik..most se izgulva rohanok randira, hanem már most írtam előre hogy tegyük át későbbre mert már most latom hogy késni fogok. Mivel amiota felkeltem a randitól görcsölök a telefonnet elott vergődve es nem haladok sehova pl bolt reggeli kave frissites arcpakolas vagy akármi hanem depisen lesek ki a fejemböl hogy jézusom megint randi megint ilyennel.

Ha másoknak ez nem üres, akkor annyi csak, hogy mások vagyunk. Masokat lehet felvillanyiz pl teakészítésről egy csevegés. Hát engem nem.

Ez mellett vannam exeim. Azok már első pillanatban is már lekötöttek intellektuálisan is abszolut. Eddig nem is tudtam ezt roluk hogy ők akkor vmi ritka pasik..

Csam mióta utánuk ismerkedem újakkal jöttem erre rá..

Köszi a tanácsot 2. Próbálok kikapcsolni leereszteni randikon csak kicsit olyan èrzés mikor pl háboruban lebombázzák a házad mondjuk, keresik a túlélőket es erre az időjárásrol kell fecsegni meg tedd félre.

Tehát a másik ember az nekem teljesen másik bolygó. A maga is apro cseprő életével, a borotvaválasztási dillemáival meg ilyenek.

Telefonban még könnyebb is mert azt simán le tudom tenni hogy ok majd folyt köv később a csacsogást.

De randin órákon át fog menni agyzsibbasztás, meg (nekem)értelmetlen mozi progik andalgás meg próbálkozna is vmi intimebbet alakítani, igazából önerőszakolom magam, ha nem akarok egyedül maradni muszáj nyitnom, kedves lenni, cuki lenni, vonzó lenni, meghallgatni csillogó szemmel figyelni, bólogatni hozzászólni egyutt nevetni vele..

Vagy vegyek macskát ugye. Mese nincs.

tegnapelőtt 07:54
 5/72 A kérdező kommentje:

3. Nem köpködók a pasikra!

Azt irtam az életük olyan mintha nekem egy másik bolygó lenne!

Ebből miert hiszik itt egyesek hogy én másokat szidnék?

Annyit írtam csak engem nem fog meg nem érint meg ugy érzem a másik nekem szobanövény üres.

Amugy vannak exeim simán megosztottam az életem velük ők is az övékét velem.

Eddig nem is tudtam azt hogy ők vmi kivételes ritka tipusu pasik! Soha nem éreztem még azt hogy a másik ember nekem üres.

Most ahogy ismerkedem kezdek erre rájönni abbol hogy en nem birok vonzódni hozzájuk mert nekem vagy ingerszegény az egész vagy nem fognak meg valahol üres nekem a másik ember abszolut.

Nem egy randin vagyok tul ahonnan jóformán menekülök.

Es most is összeszorított fogakkal készülök hogy kibírjam a teazásról majd a fecsegéseket és hasonlo nagyhorderejü dolgokról a beszelgetéseket.

Ilyen az exekkel nekem soha életemben nem volt. Egyetlen egy pillanatban sem.

tegnapelőtt 07:59
 6/72 anonim ***** válasza:
93%
5, ha előre eldöntötted, hogy utálni fofod minden pillanatát, minek mész?
tegnapelőtt 08:05
 7/72 anonim ***** válasza:
90%

Egyszerűen kiégtél. Ilyenkor nem erőltetni kell a randizást, hanem rendbe tenni az életed. Ennek így semmi értelme. Igazából te se tudod, hogy minek kell neked egy pasi. Beszélgetni nem tudtok, szexualitás nem érdekel, a társasága fáraszt. Facebookra kitenni, hogy kapcsolatban vagy? De tényleg: mit akarsz egy férfitól?

Az, hogy ugyanolyan nyomora legyen, mint neked, aztán keseregjetek, hogy nem lesz mit enni, ha most moziba mentek, hááát... Neked ez életcél?

Annak is oka van, hogy hol van munka, hol nincs, és ha épp van, akkor is "mobbing" van.

Annak is oka van, ha nincsenek barátaid, akikkel néha össze tudsz járni, kimozdulni, meg segítséget tudtok kérni egymástól.

Neked nem pasi kell, hanem pszichológus, mert kibírhatatlan ember vagy.

tegnapelőtt 08:06
 8/72 A kérdező kommentje:

6 nem előre eldöntöttem. Beszélgetünk neten telon már mióta. Senkivel nem ugy randizok hogy mégcsak szóba se álltunk egymással.

Napokon heteken át több óra fecsegések is lemennek nem eggyel minden nap is. Hajnalban felkelve vagy lefekves elott vagy meloban is.

7. Nyilván az életem teszem rendbe folyamat. Állandoan ezen pattogok. Nem kell leirni. Mobbing azert van mert nem tartozom közéjük. Pl mert nem akarok a karbantartokkal ösdzejonni nyomultak es most en vagyok akinek beszólnak rühellik. Aztán utálnak a dagadt klimaxos 50 es vezetők is. Csak mert en fiatal vagyok meg egyaltalán mert levegőt veszek meg olyan cukin szorgalmasan ügyesen dolgozom hogy ennyitol verszemet kapnak. Nekik az is fáj ha az igazgato vagy a felettes szerv megdicseri a munkám. Ezek után elhordanak mindennek.

Nem ilyen emberek közé vagy kollektivába tartozom. Mar 3 másik interjum volt. De a bérem kevesebb lenne.

Nekem meg kevesebbet keresni csak hogy jól érezzem magam más kollektívában, luxus ilyen életkörülményekkel.

tegnapelőtt 08:17
 9/72 A kérdező kommentje:

Szegénykém elszomorodott hogy már most kezdem azzal, hogy tegyük későbbre. Majdnem lemondott rólam. De feldobtam. Visszahoztam az "örömét", hogy találkozunk csavargunk megyunk mindenhova.

De a görcsölésem nem múlik.

Hogy nem tudom, hogy birom ki a randit. De ha meg nem nyitok akkor marad minden a régiben, és az se jó. lassan már káros is az egyedüllét, és hogy mindenkit csak dobok offolok folyamat.

tegnapelőtt 08:37
 10/72 anonim ***** válasza:
82%
Bocs,ezt nőként írom, de a te kínlódásod a mindennapokban az sem túl izgalmas téma.Kb. egy szinten van a milyen teát főzzön, igyon c. problémával.🤷Semmivel se vagy izgalmasabb tőlük, inkább kvára fárasztó és még jobban kiábrándító.
tegnapelőtt 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!