Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehézsorsúként hol találok szintén ilyeneket? Allandoan csak olyanok jönnek akiknek a legnagyobb gondja hogy milyen filmet nézzen meg.
Önállo nőként alberletben küzdök szülők nélkul stb.
Hol van munkam hol nincs hol meg a munkahelyen van mobbing vagy ezer ügyintézés megy tanulok is stb.
Soha nincs biztonságérzetem se az albi miatt sem, meg mert munkahelytől függ a megélhetesem is, szoval ha nincs munkám=pánik, mivel senki aki segit, vagy vésztartalék sem, es simán ki is lakoltatnak.
De ezek mellett hianyzik a szeretet vagy egy társ.
De csak olyanok jönnek szembe akiknek gondja egy szál se, saját lakás van, jo állás vagy mamahoteles vagy ezer rokon, kocsival szambázik, boldogság van, haverok-zene-drog, vagy másoknál melo-otthon-filmek-anyuka, vagy megint másoknál hazamegy-edzeget-főzőcskézik fütyörészik, sokan nő mellett, kevesek szinglin, egyesek tisztelettel mások bunkón, de ismerkednek, hívogatnak csetelnek randiznak, nyitottak rám.
És így egyik se fog meg..
Mikor hallgatom hogy milyen filmet nézett, és ez neki a legfontosabb dolog ismerkedésnél vagy randin ill egy nővel megbeszélni, vagy semmi terv cél jövőkép elvannak éldegélnek semmi hajtás stressz, hanem hát mit is főzzek otthon és ennyiből állnak..
Hogy bírjam ki a randit ha most is ez vár?
Igaz hogy nem tudom 2 hét múlva mit fogok enni, de ma randi séta andalgás vagy mozi progik és kapcsoljak ki, eresszek le es hallgassam a másiknak az "üres" életét, hogy a legfontosabb témája hogy pl a kabáton nem jó a cipzár, milyen volt a fodrásznál milyen borotvát vett mirol szólt egy film, hogyan issza a teát, mi a kedvenc akármilye hogy van az anyja macskája, es ömlenek a pasikbol a szavak sztorik a semmiről. És be nem áll a szájuk. A semmiről.
Nem mondhatom le megígértem hogy megyek. Meg a többi se különb.
Igy ug fogok járni szexelni valamelyikkel hogy kb nekem szobanövények csak, az életemhez nem tudnak tenni semmit, jövőképem velük nincs csak mintha egyéni játékok lennének, van az ő élete meg az enyém, 2 külön bolygón es képtelen vagyok bennük többet meglátni.
Es valójában inkább elviselem őket, mert hát egyedül már hiányzik vki. Ez se jó így időtlen időkig tökegyedül lenni a nagyvilágban.
39 és nem. Kezdek öngyűlöletbe is esni. Hogy lehetek ilyen.
40 itz én szoktam menekülni nem fordítva.
Egyébként ha megfigyelitek, a kérdezőhöz hasonló személyiségű nőknek mindig van palija, vagy udvarolnának neki.
Lehet bármilyen hisztérika, követelőző, előítéletes, bármilyen szempontból problémás (akár pszichésen is), de ha van egy csinos kis pofikája vagy jó az alakja akkor mindig lesz pasi aki utána kajtat.
Az ilyen típusú emberek kerülnek bele legtöbbször a se veled se nélküled kapcsolatokba.
Valahogy divat lett a valamilyen szempontból kórosan toxikus emberek iránti vonzalom. Akinek nem inge ne vegye magára, de a környezetemben is sok olyan példát láttam hogy az adott pasinak ott volt a lehetőség a szerény, nem követelőző, nem nagyzoló, normális értékrenddel rendelkező, intelligens nővel lenni, de mire összeköltözés lett volna, inkább beújított egy toxikus nőt (tipikusan kívül szép az alma, de belül rohad verzió). Persze ez fordított nemekkel is igaz!
És miután a kóros toxicitás irányában ki lett tolva az ingerküszöbük, már nem tudnak mit kezdeni egy szerényebb (szürkébb) emberrel. Egyre több az ilyen ember.
#44 így ahogy mondod. Férfiaknál meg a külső ugye elsődleges, tehát lehet akármilyen a személyisége, ha jól néz ki.
Én is sok ilyet láttam a kornyezetemben. Szomorú is, de maguknak keresik a bajt. A normális unalmas a szemükben. Aztán jönnek sírni, hogy de minden nő milyen.
Az már eléggé nehéz sorsú neked, ha valaki gyerekként elvesztette a szüleit?
Ennek ellenére biztos lehetsz benne, hogy egy első-második randin előbb kerül szóba hogy mit csinálok szívesen (akár az hogy hogyan iszom a teát) mint a múlt kellemetlen részei. Az egyszerűen nem oda való. (Lásd a 25-ös mit írt a korábbi életéről, és hogy ezt mikor tudta meg a párja.)
Próbálj meg a randidon élményt adni-kapni, a siránkozás nem oda való. És dolgozz magadon, javíts a helyzeteden.
"Lehet bármilyen hisztérika, követelőző, előítéletes, bármilyen szempontból problémás (akár pszichésen is), de ha van egy csinos kis pofikája vagy jó az alakja akkor mindig lesz pasi aki utána kajtat."
Kihagytad a jól és folyamatos térdelést a faszuk előtt, meg az állandóan baszhatóságot elöl-hátul, fejen állva is.Ez kell ezeknek a kanoknak.Be is találják, mert sugárzik róla, hogy mindig kefélhető.Gondolom úgyis vonaglik, ha egy hím a közelben van.
Nem siránkozok senkinek.
Attol hogy kiírok egy kérdést nyilvan nem igy ismerkedem.
Hogy bocs nem erdekel a teafőzésed. Leirtam cuki vagyok mosolygok es csillogo szemekkel meghallgatom a másikat.
Mellesleg már nem ott tartok hogyan menjek el, hanem nem akarok menni. Es igy indulok el.
#47:
Igen ez is benne van a pakliban, de mint írtam példaként baráti társaságból tudom hogy a "szürke kisegér" barátnőm is megtett mindent a pasijának az ágyban is, még együtt is dolgoztak, lelkizett vele naphosszat, mindent megkapott a pali (ez volt a baj), de mikor szintet kellett volna lépni (összeköltözni) akkor megfutamodott a pasas és beújította a toxikus nőjét.
Nem én mondtam ezt rá, hanem a pali 1 évvel később. Addig tudta elviselni a nő cirkuszait. Lehet hogy volt zsinórban 8 orgazmusa a csajnak, volt pénze mert vállalkozó volt, de a féltékenykedésével és a toxikusságával nem tudta maga mellett tartani a pasit. Utána is egy hasonlót választott, az sem tartott sokáig. A szerény, h*lye pics* szindrómától mentes nő nem kellett, mert unalmas volt.
És mint írtam ez fordított nemekkel is érvényes.
Jelenleg totálisan akaratom ellenère cselekszem. Csak mert nem csak ő vár, hanem ismik is máshol. Nem lehetek bunkó.
Szerintem én még életemben nem tettem olyat hogy olyat teszek, ami nekem önkínzás.
43 lemondani és ezzel szívatni lenne a hazug. Nem pedig az hogy betartom amit megigértem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!