Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehézsorsúként hol találok szintén ilyeneket? Allandoan csak olyanok jönnek akiknek a legnagyobb gondja hogy milyen filmet nézzen meg.
Önállo nőként alberletben küzdök szülők nélkul stb.
Hol van munkam hol nincs hol meg a munkahelyen van mobbing vagy ezer ügyintézés megy tanulok is stb.
Soha nincs biztonságérzetem se az albi miatt sem, meg mert munkahelytől függ a megélhetesem is, szoval ha nincs munkám=pánik, mivel senki aki segit, vagy vésztartalék sem, es simán ki is lakoltatnak.
De ezek mellett hianyzik a szeretet vagy egy társ.
De csak olyanok jönnek szembe akiknek gondja egy szál se, saját lakás van, jo állás vagy mamahoteles vagy ezer rokon, kocsival szambázik, boldogság van, haverok-zene-drog, vagy másoknál melo-otthon-filmek-anyuka, vagy megint másoknál hazamegy-edzeget-főzőcskézik fütyörészik, sokan nő mellett, kevesek szinglin, egyesek tisztelettel mások bunkón, de ismerkednek, hívogatnak csetelnek randiznak, nyitottak rám.
És így egyik se fog meg..
Mikor hallgatom hogy milyen filmet nézett, és ez neki a legfontosabb dolog ismerkedésnél vagy randin ill egy nővel megbeszélni, vagy semmi terv cél jövőkép elvannak éldegélnek semmi hajtás stressz, hanem hát mit is főzzek otthon és ennyiből állnak..
Hogy bírjam ki a randit ha most is ez vár?
Igaz hogy nem tudom 2 hét múlva mit fogok enni, de ma randi séta andalgás vagy mozi progik és kapcsoljak ki, eresszek le es hallgassam a másiknak az "üres" életét, hogy a legfontosabb témája hogy pl a kabáton nem jó a cipzár, milyen volt a fodrásznál milyen borotvát vett mirol szólt egy film, hogyan issza a teát, mi a kedvenc akármilye hogy van az anyja macskája, es ömlenek a pasikbol a szavak sztorik a semmiről. És be nem áll a szájuk. A semmiről.
Nem mondhatom le megígértem hogy megyek. Meg a többi se különb.
Igy ug fogok járni szexelni valamelyikkel hogy kb nekem szobanövények csak, az életemhez nem tudnak tenni semmit, jövőképem velük nincs csak mintha egyéni játékok lennének, van az ő élete meg az enyém, 2 külön bolygón es képtelen vagyok bennük többet meglátni.
Es valójában inkább elviselem őket, mert hát egyedül már hiányzik vki. Ez se jó így időtlen időkig tökegyedül lenni a nagyvilágban.
Mi ez a drogos mánia az oldalon?
Meg nem ragadtam a múltban hülye is lennék a múltban lenni.
Annyi maradt csak meg, hogy ma is tartok zaklatásoktól meg ilyenek. De ujabban a meloban kaptam a rohadékoktól.
De leállitotta őket az egyik pasi. Egyetlen egy kiállt mellettem és a többi teljesen becsicskult azóta. Jóformán haptakban állva köszönnek azóta jóreggelt. És vigyáznak a szájukra.
De a mostani pasi nagyin kedves majdnem soha nem triggerel hogy zaklatást érezzek ugyanakkor abszolut kitartó is.
De vele le lehet tenni pl a telefont. Nem sértődik nem hisztizik. Ellenben a meliban. Ha nem tudom felvenni a karbantartonak vagy csopveznek a telot mert DOLGOZOM b.zdmeg, már ettől kényszerzubbony kéne rájuk mert abszolut rosszul vannak ilyenektől. Meg hány ilyen rakat pali van hogy miert nem vetted fel miert voltal kikapcsolva miert mész aludni, hol vagy már, biztos pasizol, akkor en is nőzök, meg a sok sok sok beteg.
Ez a srác meg ilyen tekintetben teljesen lenyűgöz. Most hogy későbbre tettem a randit es tudja hogy még most sem haladok semmi hiszti,nem kér számon miert nem tudok egy normális időt se mondani ha nem jó a mozi meg miert nem vagyok képes vmit kinyögni mi a jó, hanem kicsit szomorúan de nyugodt hangon egyszeruen azt mondja oké majd látod mikor érsz ide, írd, akkor majd spontán alakul a randi, és abszolut oldja a görcseimet.
Szinte megnyugtat a hangja is.
Nincs hiszti sértődés számonkérés nem kap vérszemet se.
Ezt nagyon élem.
31 eddig annyi érdekelte csak kérdezte ki vagy te nekem mi vagyunk egymásnak?
Én meg mondtam te vagy az online barátom. Hát nem lett ettöl elragadtatva de teljesen elfogadta. (Meg logikusan mégis mit várna, mi más lennék..?)
Én is azt érzem, hogy kiégtél. Nem csodálom. A "hol van munkahelyed, hol nincs" és ezzel persze pénzed sincs, ez nagyon felőrli a szervezetedet a tudatodat.
Sajnos ismerős a szitu, nekem is halál idegesítő volt mindenki aki ilyen apró cseprő dolgokat fecsegett folyton, de akkor jöttem rá, hogy az én szűkös életem ami nem normális, nem az övé.
Két lehetőséged van.
1. Vagy rendbeteszed az életedet. Bár ebbe a helyzetbe nem sokat tudsz tenni csak várni hogy tal@lsz egy jó melóhelyet.
2. Nyitottabb leszel másokkal, empatikus, és lazítasz mellettük. Elvégre az ő életük a normális, és ki is kapcsolódhatsz mellettük, nem kell folyton agyalni a gazdálkodáson.
Rövidebben, te paraszt? Örülj neki, hogy most valaki a problémáiddal foglalkozik. Te kezdted egy litániával, amiben kifejtetted, hogy mindenki egy sz.r, csak te vagy a normális. Ami hát tudjuk jól, hogy nem igaz, ugyanis elég rosszéletű embernek tűnsz.
Nem akarsz egyedül megrohadni? Akkor tedd rendbe magad hogy olyan ember legyél, aki nem tesz tönkre másokat. Mert most ez borítékolható, te negatívputtony.
34 köszi igyekszem talpraállni.
Habár ha talpra állok szerintem még rosszabb lesz ami a pasikat illeti..
Sokszor agyaltam már ebben hogy aki bajban gödörben nem volt velem mellettem, és ha majd akkor mikor minden rendben van lesz mellettem azt én hogyan fogom tudni becsülni vagy mit eszek majd rajta..
Ez is dilemmám amúgy a jövőre nézve..
35. Egy nőnek se jönne be hogy molesztálják zaklatják. Igen tudom ettol vagyok undorito hogy elutasitottam pár s.ggfejet a munkahelyen es gyűlölnek rugdosnának. Ismerem már ezt
#32 rövidebben nem lehetne?
Még mindig nem készülődsz a randira?? Mi a büdös pics@ért mentél bele akkor? Akár hogy félrebeszélsz, csak hulyited szegényt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!