Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehézsorsúként hol találok szintén ilyeneket? Allandoan csak olyanok jönnek akiknek a legnagyobb gondja hogy milyen filmet nézzen meg.
Önállo nőként alberletben küzdök szülők nélkul stb.
Hol van munkam hol nincs hol meg a munkahelyen van mobbing vagy ezer ügyintézés megy tanulok is stb.
Soha nincs biztonságérzetem se az albi miatt sem, meg mert munkahelytől függ a megélhetesem is, szoval ha nincs munkám=pánik, mivel senki aki segit, vagy vésztartalék sem, es simán ki is lakoltatnak.
De ezek mellett hianyzik a szeretet vagy egy társ.
De csak olyanok jönnek szembe akiknek gondja egy szál se, saját lakás van, jo állás vagy mamahoteles vagy ezer rokon, kocsival szambázik, boldogság van, haverok-zene-drog, vagy másoknál melo-otthon-filmek-anyuka, vagy megint másoknál hazamegy-edzeget-főzőcskézik fütyörészik, sokan nő mellett, kevesek szinglin, egyesek tisztelettel mások bunkón, de ismerkednek, hívogatnak csetelnek randiznak, nyitottak rám.
És így egyik se fog meg..
Mikor hallgatom hogy milyen filmet nézett, és ez neki a legfontosabb dolog ismerkedésnél vagy randin ill egy nővel megbeszélni, vagy semmi terv cél jövőkép elvannak éldegélnek semmi hajtás stressz, hanem hát mit is főzzek otthon és ennyiből állnak..
Hogy bírjam ki a randit ha most is ez vár?
Igaz hogy nem tudom 2 hét múlva mit fogok enni, de ma randi séta andalgás vagy mozi progik és kapcsoljak ki, eresszek le es hallgassam a másiknak az "üres" életét, hogy a legfontosabb témája hogy pl a kabáton nem jó a cipzár, milyen volt a fodrásznál milyen borotvát vett mirol szólt egy film, hogyan issza a teát, mi a kedvenc akármilye hogy van az anyja macskája, es ömlenek a pasikbol a szavak sztorik a semmiről. És be nem áll a szájuk. A semmiről.
Nem mondhatom le megígértem hogy megyek. Meg a többi se különb.
Igy ug fogok járni szexelni valamelyikkel hogy kb nekem szobanövények csak, az életemhez nem tudnak tenni semmit, jövőképem velük nincs csak mintha egyéni játékok lennének, van az ő élete meg az enyém, 2 külön bolygón es képtelen vagyok bennük többet meglátni.
Es valójában inkább elviselem őket, mert hát egyedül már hiányzik vki. Ez se jó így időtlen időkig tökegyedül lenni a nagyvilágban.
Ja, persze, azért utálnak, mert túl jól dolgozol és túl szép vagy. 😂😂😂 Ez szinte mindenhol ok a kirúgásra.
Azért nem találsz normális pasit se, mert nem arról vernyákol a randin, hogy milyen 💩 az élete. De ha ezt tenné, akkor azért offolod.
Szánalmasan kapaszkodsz bele, mert a pasi fog téged offolni. Ha nem most, akkor legközelebb. Itt a gyakorin játszhatod az agyad, hátha még nem ismer fel mindenki. De a való életben valahogy mindenhol mindenki utál téged, és hosszú évek óta nem volt egy normális kapcsolatod. Az, hogy mennyire vagy fiatal vagy szép, egyrészt relatív, másrészt mulandó.
Szerintem előbb-utóbb belebotlasz majd egy hasonló sorsú személybe, az élet hozza majd.
Sajnállak a helyzeted miatt, remélem, sikerül kitörni ebből. 🙏
"ömlenek a pasikbol a szavak sztorik a semmiről. És be nem áll a szájuk. A semmiről."
Szerintem akiből ömlenek a szavak a semmiről, ott kérhetsz órabért mint pszichológus. Azért randizgatnak mert figyelemzavarosak, és kell nekik akire ráönthetik az életüket. Nagyon sok ilyen van mert nem kellenek senkinek és folyamatosan keresik a "párjuk".
Ez megint a hisztérkus csaj a drogos exeivel. Aztán csodálkozik, hogy itt tart az életben.
Nem kötelező randikra járni, felesleges itt mártírkodni. Egyszerűen tisztázd az elején, hogy neked most csak olyan kell, akivel írogattok, de a randizáshoz nincs kedved. Mert valójában ez a helyzet. Azt senki sem fogja örökké elnézni, hogy minden találkozót lemondasz, ha a pasi normális kapcsolatot keres. Vagy ha csak szexet. De biztos van köztük is olyan, akinek elég annyi, hogy van kinek írni, mikor unatkozik.
13, 15, 16 köszi.
A mostani srác amolyan rendes tipus megbántani sem akarom.
Meg mindenkit elveszíteni sem.
Magamra erőszakolom hogy nyissak. Nem tudtam hogy ez lesz, hogy nem fog meg kb senki újabban.
Én se értem mitől lettek itt sokan idegesek amugy.
12 sehonnan nem rugtak ki. Én váltok, meg ugye változik az élethelyzetem is. Pl költözök vagy bármi. Most sem vagyok kvázi "letelepedve" sem.
Meg senki nem utál, csak akiknek bajuk van önmagukkal.
Nem ez a kérdés triggerelte a rosszindulatú válaszolókat, hanem a korábbi párszáz, hasonló. Évek óta teszi ki ide a saját, zárt - valósággal kevéssé kapcsolódó - világa életképeit.
Viszont ezek az illúziók nem ártanak senkinek, szóval aki erre ilyen aljadék módon reagál egy laza vasárnap reggel, mint itt korábban némelyek, annak sokkal inkább szüksége lenne hatékony segítségre, mint a kérdezőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!