Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért teszi ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért teszi ezt egy nő?20/F

Figyelt kérdés

Elhívott még hónap elején a születésnapjára, pedig amúgy nem szoktunk beszélni, szóval gondoltam ez jelent valamit. Nem tudtam elmenni, mert éjszakákba nyúlóan dolgoztam azelőtti nap, és már nem tudtam módosítani a beosztáson.

Írogattunk kb. 1 hétig, aztán megkérdeztem, szeretne e összefutni. Azt mondta igen, csinálhatunk valamit.

A megbeszélt napon reggel írt, hogy rosszul érzi magát, és mondott egy másik időpontot.

A második megbeszélt nap előtti este belázasodtam, és 10 napig influenzás voltam. Most írtam neki, hogy akkor mizu, de egy napja nem válaszol, ami valószínűleg azt jelenti, hogy elvesztette az érdeklődését.

Nem mondtam semmi rosszat, és mégis ez van. Ettől még találkozhatnánk, nem? Vagy egy hónap alatt bepasizott? Nem értem

tegnap 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Ugyan már!

Elvesztette, elvesztette. Nem is volt neki túl fontos.

Na, és?!

Nem történt semmi, csak egy kószaepizód.

Nincs veled semmi baj. Vboltál te is így? Akkor tudod, hogy ez milyen.

Nem voltál? Majd leszel.

Lehet, nem is volt beteg, alibizett.

Az élet megy tovább.

tegnap 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem hiszi el hogy lazas beteg voltál.
tegnap 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:

"A megbeszélt napon reggel írt, hogy rosszul érzi magát, és mondott egy másik időpontot.

A második megbeszélt nap előtti este belázasodtam, és 10 napig influenzás voltam. Most írtam neki,"

Nem mondtad le a randit a betegség miatt?

tegnap 23:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát először ő mondta le, aztán a másodikat én.

De lemondtam, azelőtti este írtam neki

tegnap 23:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, miközben beteg voltam minden nap írogattunk
tegnap 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
És most elhívtad egy konkrét talira?
tegnap 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!