Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért teszi ezt egy nő?20/F
Elhívott még hónap elején a születésnapjára, pedig amúgy nem szoktunk beszélni, szóval gondoltam ez jelent valamit. Nem tudtam elmenni, mert éjszakákba nyúlóan dolgoztam azelőtti nap, és már nem tudtam módosítani a beosztáson.
Írogattunk kb. 1 hétig, aztán megkérdeztem, szeretne e összefutni. Azt mondta igen, csinálhatunk valamit.
A megbeszélt napon reggel írt, hogy rosszul érzi magát, és mondott egy másik időpontot.
A második megbeszélt nap előtti este belázasodtam, és 10 napig influenzás voltam. Most írtam neki, hogy akkor mizu, de egy napja nem válaszol, ami valószínűleg azt jelenti, hogy elvesztette az érdeklődését.
Nem mondtam semmi rosszat, és mégis ez van. Ettől még találkozhatnánk, nem? Vagy egy hónap alatt bepasizott? Nem értem
Ugyan már!
Elvesztette, elvesztette. Nem is volt neki túl fontos.
Na, és?!
Nem történt semmi, csak egy kószaepizód.
Nincs veled semmi baj. Vboltál te is így? Akkor tudod, hogy ez milyen.
Nem voltál? Majd leszel.
Lehet, nem is volt beteg, alibizett.
Az élet megy tovább.
"A megbeszélt napon reggel írt, hogy rosszul érzi magát, és mondott egy másik időpontot.
A második megbeszélt nap előtti este belázasodtam, és 10 napig influenzás voltam. Most írtam neki,"
Nem mondtad le a randit a betegség miatt?
Hát először ő mondta le, aztán a másodikat én.
De lemondtam, azelőtti este írtam neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!