Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Redflag ha a 30 éves pasi minden héten megy az anyjával programozni?
Figyelt kérdés
Idézem:" elmentünk anyával ide-oda, anya jön haza együtt leszünk, anyával együtt vacsorázunk, anyával és a tesóval múzeumba megyünk stb."
Nem él együtt az anyjával. Heti szinten 1-2x van ilyen programozás.
nekem ez akkor is fura... csak nekem az vagy ez normális?
Nem vált még le az anyja csecséről?
jan. 22. 20:53
1/26 anonim válasza:
Lehet, hogy ennyire jó a kapcsolatuk, plusz kevés a barátja, miért ne csinálhatna addig az anyjával meg a testvérével közös programokat, amíg nem lesz egy komoly barátnője? Akkor van baj, ha a mama bele akar szólni a kapcsolatba, meg elvárja, hogy akkor is ugyanennyiszer, ugyanígy folytassák a közös programozást.
3/26 A kérdező kommentje:
Elvileg sok barátja van, mindig a haverokkal lóg
jan. 22. 21:10
4/26 anonim válasza:
Neked persze hogy nem normális, kérdező. Már a kérdésedből is süt, hogy egy agresszív, korlátozó, erőszakos és primitív ösztönállat vagy. Mondanám hogy keress valami árvát, de inkább őket is kíméld meg magadtól, mert tuti csak erőszakosan visszaélnél a helyzettel, és manipulálnád, gázlángoznád, érzelmi bántalmaznád őt, ahol csak megtehetnéd.
6/26 anonim válasza:
Miért lenne ez baj? Ha lesz párja, gondolom majd csökkennek ezek az alkalmak, de addig miért gond, hogy a családjával "lóg"? Jobb lenne, ha otthon sírna a sarokban?
7/26 anonim válasza:
Szerintem klassz, hogy jó a kapcsolatuk.
8/26 A kérdező kommentje:
#8 vajon anyád büszke lenne e rád ha tudná hogy egy nőről szexháziállatként beszélsz?
jan. 22. 21:36
9/26 anonim válasza:
Nem feltétlenül red flag, de igazából az is lehet. Ha jó a kapcsolata az anyjával és az anyja nem kényszeríti őt rá a programra, hanem csak magától megy, az nem red flag. Ha viszont függ az anyjától érzelmileg és/vagy anyagilag, és az anyja kötelezően előírja neki ezeket a programokat, akkor kuka.
10/26 anonim válasza:
Szerintem pozitív, hogy családcentrikus. Heti 1-2 program szülőkkel szerintem nem sok, ha közelemben élnének én is ezt tenném. Hány éves vagy, hogy gáznak gondolod a szülőkkel való programot? Ez általában pubertás elején jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!