Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok osszejonnètek olyan pasival aki 30 èves és csak prostikkal volt idáig az èletèben?
Figyelt kérdés
Nem volt szerencséje a tarskeresèsben.Adnatok esélyt?dec. 24. 07:58
3/21 anonim válasza:
Én elég laza vagyok a szexualitás terén (nem gond a sok múltbéli szexkapcsolat, vad vagyok az ágyban, szeretem az anált, szeretek orálozni, akár a hármasra is nyitott vagyok stb.), de az hogy valaki egy női testet pénzért használt élete egy pontján… ez nálam kiveri a biztosítékot.
SOHA nem jönnék össze olyannal, aki prostizott.
4/21 anonim válasza:
Nem - nekem a szexmunkások használata az alapelveimmel ütközik.
6/21 anonim válasza:
Ha 15 évesen vagy 20 évesen lett volna normal úton barátnője. Megélte volna a szexualitást. Aztán pocakos lett és ez miatt már nem kapott partnert… és elment azóta pár prostihoz?
Az nem lenne feltétlenül kizárt! De aki egész életében nem felelt meg 1db nőnek sem? És mint az elvárásokat megkerülve csak prostizott ? Na annak off azonnal!
7/21 anonim válasza:
Nem is tette semmit a társereséért, hanem elment inkább prostizni. A könnyebb utat választókból már elegem van.
8/21 A kérdező kommentje:
Akkor nincs esély normális kapcsolatra?
dec. 24. 09:23
9/21 anonim válasza:
8: de, van, mert nem minden nő ugyanúgy gondolkodik erről. Max. nem tudsz akkora merítésből válogatni, mint egy olyan, aki nem kvázott. Illetve azért ilyen esetben nagyobb az esélyed, ha te adnál esélyt olyan nőnek, aki előtte prosti volt vagy jelenleg is az, neadjisten volt már férfiprostival. Ha arra húzod a szád, tehát ez a "nekem lehet, saját részre oké a szexmunka, de ha a nő szexmunkás, akkor fujj, párkapcsolatra alkalmatlan k...a", akkor azért necces a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!