Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok osszejonnètek olyan pasival aki 30 èves és csak prostikkal volt idáig az èletèben?
Miért mondanád el nekik?
Ne legyél már olyan buta, hogy vkivel ismerkedsz és elmondod prostikkal voltál. Nem kell róluk tudniuk. Saját magad alatt vágod a fát.
Nőknél is kiábrándító mikor mondják szanaszét csalták a pasijukat és büszkék is rá vagy hogy mennyi egyéjszakás kalandjuk volt random buliból összeszedtek vkit.
Abban van valami, hogy valószínűleg nem jössz rá, hogy a pasid prostizott-e vagy sem.
Ugyanígy nem tudod lecsekkolni, hogy kínzott-e már állatott, szexelt-e már az anyjával vagy rabolt-e. De attól még sem állatkínzóval, sem vérfertőzővel, sem rablóval nem jönne össze az ember.
Én amúgy egyszer szűrtem ki egy prostizós véglényt. Volt egy sejtésem, hogy igénybe vett efféle szolgáltatásokat, úgyhogy előadtam, hogy engem izgat ez a téma. Szépen be is vallotta, utána meg repült.
Fogadok, ha egyenesen kijelentem, hogy engem ez zavar, akkor tagadott volna mindent.
Szóval ez lehet esetleg egy mankó.
"Én amúgy egyszer szűrtem ki egy prostizós véglényt. Volt egy sejtésem, hogy igénybe vett efféle szolgáltatásokat, úgyhogy előadtam, hogy engem izgat ez a téma. Szépen be is vallotta, utána meg repült."
Ez valami "kezdő" balfék lehetett, nem egy profi. :)
17
Ha megkérdezek valamit, és a másik nem az igazat mondja - nos ez a hazugság definíciója. Undorító az ilyen ember, legyen férfi vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!