Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként hova tudnék eljárni társkeresés szempontjából?
Figyelt kérdés
Igen tudom van Badoo,Tinder meg egyéb internetes applikáció.De ezek nem az én világom.Hol máshol lehetne?ma 16:18
4/13 anonim válasza:
Elmenni szórakozóhelyre minden hétvégén, akár egyedül és addig szólítgatni le csajokat és meghívni őket egy italra, amíg valamelyik ismerkedésből párkapcsolat lesz.
6/13 anonim válasza:
#4 Ilyet csak extrovertáltak tudnak csinálni! És mit csináljon az aki introvertált?
7/13 anonim válasza:
Nem mindegy hol laksz, milyen program lehetőségek vannak a környékeden. De igazából bármi jó, amit szeretsz és vannak ott korodbeli nők. Mondanám, hogy menj el valami tánctanfolyamra, de ne legyenek nagy elvárásaid, inkább csak annyi, hogy légy nyitott, ismerj meg új embereket, akár más férfiakat vagy olyan nőket is, akik nem annyira tetszenek, ha bekerülsz társaságokba, akkor már sokkal több az esélyed.
8/13 anonim válasza:
"bekerülsz társaságokba, akkor már sokkal több az esélyed"
Ez annyira ick. Bemutat valakit egy barátnőm, és tudom, hogy ez a pasi semmi más, csak egy dugnivágyó lény.
9/13 anonim válasza:
Téged is egy ugyanolyan "dugnivágyó lény" dug.
Csak gondoltam szólok.
10/13 anonim válasza:
Rapidrandi. Egy csomó ilyen csoport van fent a face-en is eseményekkel. Túrarandi szervezők is vannak fent, meg borkostólós randi események is. Tény, hogy pénzbe kerülnek, mint ahova holnap én is megyek, mert az 7 ezer ft volt, de oda tényleg ismerkedni mennek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!