Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit tekintetek lúzernak kinézete alapján? Társkeresés szempontjából
Az olyanokat, akik mondjuk közepes adottságúak, ezen felül viszont:
1. semmilyen elképzelése, érzéke nincs hozzá, hogyan kellene többet kihozni a külsejéből ahhoz, hogy vonzó lehessen,
2. és ami még rosszabb: úgy nagyjából sz*rik is bele az egészbe, vagy "én menthetetlenül ronda vagyok" felkiáltással hárítja magáról a felelősséget.
3. Egyszóval: semmit nem hajlandó tenni azért, hogy növelje a külsejének a vonzerejét.
Férfiként írom, én úgy olvasom sok helyen, hogy ha a következő dolgokból min 1 igaz az adott férfira akkor az esélyei drámaian csökkennek:
- Mama hotel.
- Túl súly.
- Nem megfelelő iskolai végzettség.
- Kevés önbizalom.
- Túl vékony.
- "Unalmas"
- 180 cm nél alacsonyabb.
- Béna az ágyban.
- Korához nem illő betegség. (pl.: Huszonéves éves pasi aranyérrel.)
- Korához nem illő személyiség és viselkedés.
- Mentális problémák.
- Függőség.(Drog, alkohol, stb...)
- Káros szenvedély.(Tippmix stb...)
Ez igazából kb. mindent le fed.
Próbáltam súlyossági fok szerint sorba rakni, első az instant bukó és így tovább az utolsóig amin még talán megpróbál segíteni a lány 1x talán.
Nyilván van még, pl.: gyilkos, pedofil és szexuális ragadozó stb... de azért ezek a példák le lógnak a skáláról ezért nem írtam be őket.
Női lúzer kategória:
- Kövérség. (Tudom body shaming de ez van legalábbis ezt látom.)
- Akinek mindene a külső. (Segg implantátum, ajak feltöltés, segg lyuk fehérítő kérem stb...)
- Mentális betegség.
- Káromkodás.
- "Mindenki tűz csap csak én vagyok helikopter."
Érdekes az aranyérnek mi köze a randizáshoz?
Komolyan ez is gond lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!