Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora gáz a tikkelés társkeresés szempontjából?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, kamaszkorban a legrosszabb aztán enyhül, mostanság alig látszik, néha erősebb néha gyengébb, magnéziumot szedek rá és igyekszem csökkenteni a koffeinbevitelem. Vokális nincs csak motoros, általában csak a fejem, ritkán a szemem és a vállaim. Ez mennyire gáz? 23f2023. szept. 21. 20:57
2/9 anonim válasza:
Figyelj, a (félig-meddig) exem 190 cm volt, iszonyat helyes, aranyos arca, PHD-zott. Kicsit sem érdekelt, hogy ezek mellett dadogott.
3/9 A kérdező kommentje:
2.Ezekkel a paraméterekkel könnyű kompenzálni, amúgy van más.gondom is csak az nem látszik.
2023. szept. 21. 21:17
5/9 A kérdező kommentje:
175 centi vagyok, manapság ez kevés.
2023. szept. 21. 21:39
7/9 A kérdező kommentje:
Jah, csak manapság a többség nagyobbra nő mint én és a kerti törpe lányok is 2 méteres palit akarnak a 160 centijükkel.
2023. szept. 21. 21:50
8/9 anonim válasza:
163-as "kerti törpe làny" vagyok, soha nem érdekelt senki magassàga. Bàr az is igaz, hogy nàlam magasabbnak nem nehéz lenni (bàr egyszer egy sràcnak sikerült még azt is).
9/9 anonim válasza:
160 centi..kerti törpe...Na itt kezdődnek a gondok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!