Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők 35 felett már lejtmenetbe vannak társkeresés
szempontjából a férfiak meg még ilyen korban kaphatják
meg a jobb 20-25 közötti nőket?
Szerintem te kérdező már megszületésed óta erős lejtmenetben vagy.
2023. okt. 18. 17:53
2023. okt. 18. 17:54
Első, én sem fogalmazgattam volna szebben :')
2023. okt. 18. 17:54
mondjuk inkább úgy, ha a másik legalább két gyerekben gondolkozik, akkor határozottan jobbak az esélyeid 35 feletti férfiként, mint 35 feletti nőként
amúgy viszont testileg ebben a korban már mindkét nem lejtmenetben van. átlagos 40 felé járó férfiként a legtöbb fiatal csaj szemében egy vén fasz vagy, akinek csókolommal köszönnek
2023. okt. 18. 17:55
A 35 éves nők még simán elmennek csajoknak is és rájuk van állva az összes huszonéves pasi is.
Csak épp egy 35 éves nőnek nem kell a bandázás meg a röhögés meg a marhulás, ennél már másabbat akar.
De mivel a 35 éves pasik még mindig csak p.nát keresnek és nem nagybetűs nőket, így marafnaka huszonévesek és a bomolás mivel tapasztalat révén és hogy bőven orgazmusképesebbek is ebben a korban, simán ki is ütik a nyeregből a huszonéves tapasztalatlanabb csajokat.
2023. okt. 18. 17:59
*bizonyos* pasiknak jók az esélyei 35 felettiként a huszonéves nők körében, de nem ez az átlag. Mondjuk így 10-ből 1-2 fickónak. Egyébként a pasik általánosan rosszabb az egészséghez és a higiéniához való hozzáállása, kevésbé figyelnek a megjelenésükre már fiatalon is, ezért sokkal de sokkal lerobbantabb állapotban van egy átlag 35+ pasi, mint egy 35+ nő, aki nagyon is tisztában van azzal, hogy a megjelenése adja a vonzerejének oroszlánrészét, így igenis tesz azért, hogy (amennyiben még párkereső üzemmódban van, ugye) prezentálható legyen. Szóval ha a nagy átlagokat nézzük, akkor nincs igazad, egy-egy kirívó esetből meg nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Sajnos az, hogy majd megöregszel és akkor vonzó leszel a nőknek egy nagyon rossz elképzelés a jövőre nézve, attól még, hogy több gyertya van a szülinapi tortádon, nem leszel semmivel sem jobb parti, mint voltál 10-15 évvel ezelőtt.
2023. okt. 18. 18:06
Azoknál a 20 éveseknél van csak esélyuk azoknak is, akik nem kellenek senkinek. Azok fanyalodnak csak idősekre. Mert semmi más előnyük nincs csak a koruk az öregek körében.
2023. okt. 18. 18:14
Jajj megint egy kisnyugdíjas aki azt hiszi öreg emberként neki 20 éves lányoknál van esélye.
2023. okt. 18. 18:19
44éves nő vagyok, és nemhogy nem vagyok lejtmenetbe, de kedvemre válogatok zsenge huszonéves fiucskák közt. 🤷♀️
2023. okt. 18. 18:27
Nem. 39 évesként tucatjával írnak rám srácok.
N
2023. okt. 18. 18:31
Kapcsolódó kérdések: