Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyivel lett más a társkeresés az öregedés szempontjából jelentősebb évek után?
25, 30, 35, akár 40...
Mennyivel lett nehezebb vagy könnyebb?
Mennyire csökkent vagy nőt a lehetőségek száma?
Mennyivel jobb vagy rosszabb pasik környékeztek meg?
Annyival lett jobb hogy már tudok pontosan mit akarok vagy milyen pasit nem akarok. Kb ennyi!
N 31
Nekem ugyanaz mint volt 23 éves koromban.
Tahók rondák, vidékről bejárósak tömkelege, parasztok fogatlanak, aki meg nem ez a réteg az csak szexet akar, sültgalambot vár a párját csalja rajtam röhögnek mert nincs barátom biztos akkor nem kellek senkinek, lenéznek szexre degradálnának, 90%-ban együgyű sötét proli az összes.
Mindig az életben lett ez miatt barátom.
Ma teljesen ugyanaz a felhozatal.
Egyik másikhoz hozzá se lehetne érni annyira ronda, mások tirpák hülyék buták, a nőcsalók azok kötelező jelleggel vannak fent mindig, és ezek osztják nekem az észt hogy na szex?
Hát az én gyerekemre(fiú) ha felnő szerintem ezresével fognak tapadni a nők. Értelmes normális korrekt, irtó helyes, magas, érzelmes meg minden megvan benne ami a csajoknak igazán kell.
Én meg kozben szép csendben már kezdem unni hogy a társker a neten nekem abbol áll hogy folyamatosan sértegetnek azzal hogy na szex? Meg hogy egy alkoholista tróger is azt hiszi össze illenénk. Meg a sok bántalmazo nárci aki pofozgatta az exét, meg hajaj könyvet írhatnék.:(
39 évesen mondták ki a válásom, 1 hét múlva újra férjnél voltam.
Na ennyire. 30-35 fölött az ember már pontosan tudja mit akar, mit, illetve kit keres.
Amúgy a 25 éves az mióta öreg?
25 évesen már bőven (jó 2 éve) ott tartottam, hogy megszűntek az élőben való ismerkedési lehetőségeim.
32 vagyok, nyáron leszek 33. Minden korban hozzám illő, "vállalható" férfi foglalt elérhető közelségben. Társkeresőn is alig vannak fenn a környékről, a nagyobb részük tipikusan az okkal nem kell senkinek sem kategória, annak az egy-két kivételnek meg egekben az elvárásai (jogosan).
Ezek után 35 vagy 40 éves koromra inkább nem is gondolok, hogy akkor mi lesz...
Néha belefutok élőben egy-egy nős apukába, ha valamelyik nyitott rám, élek a lehetőséggel. Legalább ennyi jöjjön össze, voltam már eleget egyedül és a 2. bekezdésben felhozott tényeket figyelembe véve a jövő sem tartogat mást.
Bravó. Aki le meri írni a személyes tapasztalait azt lepontozzátok. Fontos a női önérzet, semmi sem fontosabb. Ti sem vagytok különbek, mint az itteni korosodó pasik, akik szerint idővel egyre jobbak lesznek.
Minek hazudni magunknak? Attól jobb lesz bármi is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!