Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mennyivel lett más a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mennyivel lett más a társkeresés az öregedés szempontjából jelentősebb évek után?

Figyelt kérdés

25, 30, 35, akár 40...

Mennyivel lett nehezebb vagy könnyebb?

Mennyire csökkent vagy nőt a lehetőségek száma?

Mennyivel jobb vagy rosszabb pasik környékeztek meg?

jan. 7. 09:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyival lett jobb hogy már tudok pontosan mit akarok vagy milyen pasit nem akarok. Kb ennyi!

N 31

jan. 7. 09:56
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Az 50-es kolleganőm egyiptomba jár pasizni, mert ők azt mondják amit hallani akar, hogy ő a legszebb nő akit valaha láttak. :)
jan. 7. 10:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jelentősebb év = 25?
jan. 7. 10:06
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ugyanaz mint volt 23 éves koromban.

Tahók rondák, vidékről bejárósak tömkelege, parasztok fogatlanak, aki meg nem ez a réteg az csak szexet akar, sültgalambot vár a párját csalja rajtam röhögnek mert nincs barátom biztos akkor nem kellek senkinek, lenéznek szexre degradálnának, 90%-ban együgyű sötét proli az összes.

Mindig az életben lett ez miatt barátom.

Ma teljesen ugyanaz a felhozatal.

Egyik másikhoz hozzá se lehetne érni annyira ronda, mások tirpák hülyék buták, a nőcsalók azok kötelező jelleggel vannak fent mindig, és ezek osztják nekem az észt hogy na szex?

Hát az én gyerekemre(fiú) ha felnő szerintem ezresével fognak tapadni a nők. Értelmes normális korrekt, irtó helyes, magas, érzelmes meg minden megvan benne ami a csajoknak igazán kell.

Én meg kozben szép csendben már kezdem unni hogy a társker a neten nekem abbol áll hogy folyamatosan sértegetnek azzal hogy na szex? Meg hogy egy alkoholista tróger is azt hiszi össze illenénk. Meg a sok bántalmazo nárci aki pofozgatta az exét, meg hajaj könyvet írhatnék.:(

jan. 7. 10:07
 5/13 anonim ***** válasza:
53%

39 évesen mondták ki a válásom, 1 hét múlva újra férjnél voltam.

Na ennyire. 30-35 fölött az ember már pontosan tudja mit akar, mit, illetve kit keres.

Amúgy a 25 éves az mióta öreg?

jan. 7. 10:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem válás után csak a társker maradt mivel kollegák inkább nők gyerek mellett meg nincs szorakozás nekem.
jan. 7. 10:17
 7/13 anonim ***** válasza:
8%
40 év felett már láthatatlan a nők nagy része a férfiaknak. Ez van, meg vannak más gondok, aranyér, menopauza, fejfájás, epepangás. Stb.
jan. 7. 10:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem könnyebb 40 fölött,mert tudatosabb vagyok és kevésbé dolog be a szedelgoknek.
jan. 7. 10:35
 9/13 anonim ***** válasza:
41%

25 évesen már bőven (jó 2 éve) ott tartottam, hogy megszűntek az élőben való ismerkedési lehetőségeim.

32 vagyok, nyáron leszek 33. Minden korban hozzám illő, "vállalható" férfi foglalt elérhető közelségben. Társkeresőn is alig vannak fenn a környékről, a nagyobb részük tipikusan az okkal nem kell senkinek sem kategória, annak az egy-két kivételnek meg egekben az elvárásai (jogosan).

Ezek után 35 vagy 40 éves koromra inkább nem is gondolok, hogy akkor mi lesz...

Néha belefutok élőben egy-egy nős apukába, ha valamelyik nyitott rám, élek a lehetőséggel. Legalább ennyi jöjjön össze, voltam már eleget egyedül és a 2. bekezdésben felhozott tényeket figyelembe véve a jövő sem tartogat mást.

jan. 7. 10:58
 10/13 anonim ***** válasza:
46%

Bravó. Aki le meri írni a személyes tapasztalait azt lepontozzátok. Fontos a női önérzet, semmi sem fontosabb. Ti sem vagytok különbek, mint az itteni korosodó pasik, akik szerint idővel egyre jobbak lesznek.

Minek hazudni magunknak? Attól jobb lesz bármi is?

jan. 7. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!