Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyivel lett más a társkeresés az öregedés szempontjából jelentősebb évek után?
Figyelt kérdés
25, 30, 35, akár 40...
Mennyivel lett nehezebb vagy könnyebb?
Mennyire csökkent vagy nőt a lehetőségek száma?
Mennyivel jobb vagy rosszabb pasik környékeztek meg?
2024. jan. 7. 09:51
11/13 anonim válasza:
Mondjuk azt én sem értem, miért kellett lepontozni egy tapasztalatot, megélést a sok közül. Örüljön, aki szerencsésebb!
Vagy az utolsó bekezdés bszta ki a biztosítékot, hogy ha választani kell az életem végéig kizárólag maszti vagy a szex, csak épp foglalt férfival közül, akkor nem az előbbit fogom? Erre ismét csak annyit tudok reagálni, örüljön, aki szerencsésebb, és "jut" neki független és számára vonzó partner.
(9)
12/13 anonim válasza:
Nem tudom, mert nem keresek társat, nem is érdekelnek a férfiak, jól elvagyok egyedül.
13/13 anonim válasza:
Nekem a 23 évesen hanyatlás (amit az incelek tartanak a sexual market value csúcsának nőknél) baszott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!