Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresés szempontjából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés szempontjából hátrány, ha egy férfi viszonylag jobban keres, de ez nem látszódik egyáltalán kívülről az életvitelén?

Figyelt kérdés
Sokszor előkerül ez a pénz kérdés vagy, hogy kinek milyen státusza van, de igazából szerintem nem mindenki hirdeti ezt. Lehet, hogy valaki azt mutatja, hogy nagy háza, menő autója van, drága ruhák, telefon, luxus nyaralások, de igazából rengeteg adósság mögötte, más meg nagyon szerényen él, de közben szépen gyűl a pénze értékpapírokban vagy olyasmikben, amik nem látszanak kívülről. Persze a nagylábon élők közül is soknak tényleg van pénze, ez is tény. Amúgy, ha nem mutatja valaki az anyagi hátterét, akkor talán nagyobb az esélye, hogy önmagáért talál párt, ugyanakkor meg lehet sokan nem fognak ezért felfigyelni rá, bár nekem van egy olyan érzésem is néha, hogy az ilyen materiális, business dolgok inkább a más férfiak előtti presztízst teremtik meg. Én bevallom egyáltalán nem szeretem a luxust meg az ilyen státuszszimbólumokat, főleg az autót, aminek igazából a leggyorsabban amortizálódik az értéke, ahelyett az ETF-ekbe sokkal többet éri meg beletenni, visszahozzák később, az egyszerű, puritán életvitelt szeretem.

tegnap 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerűbb puritán életet élő nők között lesz esélyed boldog kapcsolatra.(fizetéstől függetlenül)
tegnap 22:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Olyan is kéne.
tegnap 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani "a buta avval is dicsekszik, amilye nincs...az okos azt is letagadja, amilye van.

Sokan drága cuccokkal kompenzálnak.

tegnap 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Nem hatrany. Az viszont szamit h a masikkal azonos eletvitelt preferaljatok.
ma 00:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez mind előny.

Az ilyen férfiakat szeretem igazán! Én is ilyen vagyok. (Kivéve, higy nem vagyok oda a tömegközlekedésert, ha messze kell menni) gyülölom a patarlást, a pocsékolást, a felesleges rongyrazást. Olyan nőt keress, aki hasonlóam él

ma 05:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam előny lenne
ma 06:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Abban az esetben hátrány, ha kifejezetten ezek a top10-es külsejű kikent-kifent insta cicamicák jönnek be neki, és aki egy picit is kevésbé médiaideál külsejű, annál nem is próbálkozik, mert "fúúúúúúj".

Én speciel nőként úgy ismerkedtem meg a párommal társkeresőn, hogy azt nem is néztem, beírta-e hogy hol dolgozik és mit, mert más szűrők fontosabbak voltak, és minden képén sima, nem márkás ruhákban meg túrafelszerelésben volt, első randik is nem puccos teázókban, kávézókban voltak. Számszerűen még most sem tudom, mennyit keres, csak annyit, hogy szoftverfejlesztő és ugyan nincs rendszeres bevétele, de amikor jön be bevétel, akkor nagyon sok, és valószínűleg ha átváltana egy 9-to-5 munkára, akkor millió feletti bevétele lenne. És így is felváltva fizetünk mindenért, mert én így tartom fairnek. Az exem meg minimálébert keresett, és hozzáállásbeli különbségek miatt szakítottunk, nem a pénz miatt.

ma 10:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Annyiból igen, hogy a nők nem tudják meg, hogy gazdag, és emiatt kisebb eséllyel jönnek össze vele.
ma 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!