Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés szempontjából hátrány, ha egy férfi viszonylag jobban keres, de ez nem látszódik egyáltalán kívülről az életvitelén?
Azt szokták mondani "a buta avval is dicsekszik, amilye nincs...az okos azt is letagadja, amilye van.
Sokan drága cuccokkal kompenzálnak.
Nálam ez mind előny.
Az ilyen férfiakat szeretem igazán! Én is ilyen vagyok. (Kivéve, higy nem vagyok oda a tömegközlekedésert, ha messze kell menni) gyülölom a patarlást, a pocsékolást, a felesleges rongyrazást. Olyan nőt keress, aki hasonlóam él
Abban az esetben hátrány, ha kifejezetten ezek a top10-es külsejű kikent-kifent insta cicamicák jönnek be neki, és aki egy picit is kevésbé médiaideál külsejű, annál nem is próbálkozik, mert "fúúúúúúj".
Én speciel nőként úgy ismerkedtem meg a párommal társkeresőn, hogy azt nem is néztem, beírta-e hogy hol dolgozik és mit, mert más szűrők fontosabbak voltak, és minden képén sima, nem márkás ruhákban meg túrafelszerelésben volt, első randik is nem puccos teázókban, kávézókban voltak. Számszerűen még most sem tudom, mennyit keres, csak annyit, hogy szoftverfejlesztő és ugyan nincs rendszeres bevétele, de amikor jön be bevétel, akkor nagyon sok, és valószínűleg ha átváltana egy 9-to-5 munkára, akkor millió feletti bevétele lenne. És így is felváltva fizetünk mindenért, mert én így tartom fairnek. Az exem meg minimálébert keresett, és hozzáállásbeli különbségek miatt szakítottunk, nem a pénz miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!