Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés szempontjából az hátrány egy nőnek ha a másik fél tud és szeret főzni?
"Mivel több ismerősöm szerint ez olyan 'csajos' dolog, és szerintük nem férfias"
Milyen retardált ismerőseid vannak neked?
Biztos, hogy van nő is de kb ismerek egy csomó séfet aki férfi és világhírű. Kb mindenki tudja, hogy kik, ha hallja a nevüket.
Apám egy hímsoviniszta macsó volt és k-rva jól sütött-főzött.
A menő sztárséfek általában férfiak.
A barátom baráti körében is akad jó pár tipikusan férfias szakmájú férfi, azok is csinálnak ételt.
Viszont tényleg van olyan barátnőm, aki szerint ez "gáz". De szerintem ez csak védekezés nála, az ő férje a szemetet sem viszi le, a konyhába be nem teszi a lábát. De panaszkodni azt tud, ha barátnőm későn ér haza és akkor kap vacsorát. Hát szerintem inkább ez a gáz, mintha fogyatékos lenne, akit el kell látni.
És ugyan már mitől lenne csajos dolog a főzés?
A menstruáció, a terhesség meg a szülés, na, az csajos dolog. Meg még talán a ridikül.
Ezen kívül kb. minden uniszex.
Szerintem ma már inkább az a ciki, ha egy férfi nem tud főzni...
Nem is engedném hogy a barátnőm főzzön. Sokkal jobban főzök, így azt ehetem amit szeretek es úgy ahogy szeretem.
Amúgy nem érdekel hogy kinek mi a vèleménye, ha valamit szeretek csinálni akkor csinâlom
Mitől csajos az, ha egy ember nem akar éhen dögleni? :D
Nekem imponálna, főleg ha főz is nem csak mondja. Volt olyan párom aki állítólag jól eltudott készíteni pár dolgot, ahhoz képest egyszer nem láttam főzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!