Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresés szempontjából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresés szempontjából hátrány, ha egy férfi viszonylag jobban keres, de ez nem látszódik egyáltalán kívülről az életvitelén?

Figyelt kérdés
Sokszor előkerül ez a pénz kérdés vagy, hogy kinek milyen státusza van, de igazából szerintem nem mindenki hirdeti ezt. Lehet, hogy valaki azt mutatja, hogy nagy háza, menő autója van, drága ruhák, telefon, luxus nyaralások, de igazából rengeteg adósság mögötte, más meg nagyon szerényen él, de közben szépen gyűl a pénze értékpapírokban vagy olyasmikben, amik nem látszanak kívülről. Persze a nagylábon élők közül is soknak tényleg van pénze, ez is tény. Amúgy, ha nem mutatja valaki az anyagi hátterét, akkor talán nagyobb az esélye, hogy önmagáért talál párt, ugyanakkor meg lehet sokan nem fognak ezért felfigyelni rá, bár nekem van egy olyan érzésem is néha, hogy az ilyen materiális, business dolgok inkább a más férfiak előtti presztízst teremtik meg. Én bevallom egyáltalán nem szeretem a luxust meg az ilyen státuszszimbólumokat, főleg az autót, aminek igazából a leggyorsabban amortizálódik az értéke, ahelyett az ETF-ekbe sokkal többet éri meg beletenni, visszahozzák később, az egyszerű, puritán életvitelt szeretem.

dec. 14. 22:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem hatrany, sot elonyos ha nem vagsz fel vele. Nekem addig ekik voltak az eletemben mindannyian eleg jol eltek, felsovezetoi fizetesekkel. (Nem ezt kerestem soha). Az zavart egyedul, hogy en mikor meg diakkent dolgoztam, nem tudtak vagy nehezen ertettek meg hogy nekem egy programra kidobni 10 ezret az sok. Es jo par embernel atment merhetetlen koltekezesekbe a programjaink es igenis itt elo tud jonni (hiaba volt csak 4 ev koztunk, en 24 ok meg 27-28 evesek voltak) baromi kinos volt es vita is volt belole, mert en sporoltam, koliban laktam stb…ok pedig nem ugy neztek a penzt ahogy en tettem.

Egyebkent amennyire gazdagok voltak egyesek, sose kertem draga ajandekot, sot nem is kaptam. Egyetlen kivansagom volt: egy szal virag, hat nem sikerult teljesiteni. Vagy egy levelet irni nekem…

All in all: gazdagkent nem vagy elonyben, de hatranyban sem.

dec. 18. 16:28
 12/16 anonim válasza:
Hát én is egyszerüen élek nulla luxus és jól keresek..De az auto az nem luxus sőt ...Szóval te nem hogy nem vágsz fel de egy aszkéta szintjén müködhetsz az meg nem szimpi a lányoknak..
dec. 18. 21:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Business dolgok? Presztizs? ETF?

A te szofisztikált szótáradban a puritán életmód nem a szarrágóság szinonímája véletlenül?

dec. 19. 12:50
 14/16 A kérdező kommentje:
A puritán életmód az én szememben azt jelenti, hogy valaki visszafogottan él, nem hirdeti az anyagi helyzetét és a közösségi médiában nem oszt meg semmi olyasmit, ami ezekre utalna. Van egyfajta erkölcsi vetülete is, de most az anyagiakról beszélünk. Igazából én azt sem szeretem, amikor esküvőkre kell menni, pazarlásnak látom legtöbbször vagy az iskolai ballagások is túlzások már, ezt is értem puritánnak, ha valaki ezekből nem csinál nagy dolgot. Az autókkal meg úgy vagyok, hogy most egyedül jelenleg nagyon jól eljutok BKV-val, repülővel bárhová, de ha esetleg úgy alakulna és lenne családom, akkor vennék autót, csak nem luxust, olyant, amilyennek kevesebb a fenntartási költsége.
dec. 19. 13:01
 15/16 anonim válasza:
Amúgy érdekelne hogy te mit tartasz jó módnak és neked mid van?Mert az is relatív..Meg az is kinek mi a nagyzás..
dec. 20. 00:58
 16/16 anonim ***** válasza:

14

Ezek alapján, nekem nagyon is szimpatikus vagy.

dec. 20. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!