Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés szempontjából hátrány, ha egy férfi viszonylag jobban keres, de ez nem látszódik egyáltalán kívülről az életvitelén?
Nem hatrany, sot elonyos ha nem vagsz fel vele. Nekem addig ekik voltak az eletemben mindannyian eleg jol eltek, felsovezetoi fizetesekkel. (Nem ezt kerestem soha). Az zavart egyedul, hogy en mikor meg diakkent dolgoztam, nem tudtak vagy nehezen ertettek meg hogy nekem egy programra kidobni 10 ezret az sok. Es jo par embernel atment merhetetlen koltekezesekbe a programjaink es igenis itt elo tud jonni (hiaba volt csak 4 ev koztunk, en 24 ok meg 27-28 evesek voltak) baromi kinos volt es vita is volt belole, mert en sporoltam, koliban laktam stb…ok pedig nem ugy neztek a penzt ahogy en tettem.
Egyebkent amennyire gazdagok voltak egyesek, sose kertem draga ajandekot, sot nem is kaptam. Egyetlen kivansagom volt: egy szal virag, hat nem sikerult teljesiteni. Vagy egy levelet irni nekem…
All in all: gazdagkent nem vagy elonyben, de hatranyban sem.
Business dolgok? Presztizs? ETF?
A te szofisztikált szótáradban a puritán életmód nem a szarrágóság szinonímája véletlenül?
14
Ezek alapján, nekem nagyon is szimpatikus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!