Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehézsorsúként hol találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehézsorsúként hol találok szintén ilyeneket? Allandoan csak olyanok jönnek akiknek a legnagyobb gondja hogy milyen filmet nézzen meg.

Figyelt kérdés

Önállo nőként alberletben küzdök szülők nélkul stb.

Hol van munkam hol nincs hol meg a munkahelyen van mobbing vagy ezer ügyintézés megy tanulok is stb.

Soha nincs biztonságérzetem se az albi miatt sem, meg mert munkahelytől függ a megélhetesem is, szoval ha nincs munkám=pánik, mivel senki aki segit, vagy vésztartalék sem, es simán ki is lakoltatnak.

De ezek mellett hianyzik a szeretet vagy egy társ.

De csak olyanok jönnek szembe akiknek gondja egy szál se, saját lakás van, jo állás vagy mamahoteles vagy ezer rokon, kocsival szambázik, boldogság van, haverok-zene-drog, vagy másoknál melo-otthon-filmek-anyuka, vagy megint másoknál hazamegy-edzeget-főzőcskézik fütyörészik, sokan nő mellett, kevesek szinglin, egyesek tisztelettel mások bunkón, de ismerkednek, hívogatnak csetelnek randiznak, nyitottak rám.

És így egyik se fog meg..

Mikor hallgatom hogy milyen filmet nézett, és ez neki a legfontosabb dolog ismerkedésnél vagy randin ill egy nővel megbeszélni, vagy semmi terv cél jövőkép elvannak éldegélnek semmi hajtás stressz, hanem hát mit is főzzek otthon és ennyiből állnak..

Hogy bírjam ki a randit ha most is ez vár?

Igaz hogy nem tudom 2 hét múlva mit fogok enni, de ma randi séta andalgás vagy mozi progik és kapcsoljak ki, eresszek le es hallgassam a másiknak az "üres" életét, hogy a legfontosabb témája hogy pl a kabáton nem jó a cipzár, milyen volt a fodrásznál milyen borotvát vett mirol szólt egy film, hogyan issza a teát, mi a kedvenc akármilye hogy van az anyja macskája, es ömlenek a pasikbol a szavak sztorik a semmiről. És be nem áll a szájuk. A semmiről.

Nem mondhatom le megígértem hogy megyek. Meg a többi se különb.

Igy ug fogok járni szexelni valamelyikkel hogy kb nekem szobanövények csak, az életemhez nem tudnak tenni semmit, jövőképem velük nincs csak mintha egyéni játékok lennének, van az ő élete meg az enyém, 2 külön bolygón es képtelen vagyok bennük többet meglátni.

Es valójában inkább elviselem őket, mert hát egyedül már hiányzik vki. Ez se jó így időtlen időkig tökegyedül lenni a nagyvilágban.

#értelmetlenül
jan. 5. 07:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érzed, hogy ez nettó hazugság : "Attol hogy kiírok egy kérdést nyilvan nem igy ismerkedem.

Hogy bocs nem erdekel a teafőzésed. Leirtam cuki vagyok mosolygok es csillogo szemekkel meghallgatom a másikat."

Akkor hatalmas a baj. Az, hogy homlok egyenest mást mondasz, mást mutatsz szerinted mégis mi?

Ha lemondanád, az lenne az ismerkedésetek alatt az első őszinte tetted.

jan. 5. 11:48
 52/72 A kérdező kommentje:

Már hogy lenne baj.

Alap meghallgatni elfogadni a másik embert. Mindenki olyan amilyen. Ha neki a teafőzés filmek a minden, akkor az. Minek vegyem el a kedvét csak mert nekem ez nem téma.

Minden embernek van mondanivalója, élete.

Mellesleg nem először hív randira. Ezért is már muszáj.

jan. 5. 12:03
 53/72 anonim ***** válasza:
76%

"akiknek gondja egy szál se"

Nincs olyan ember a földön, akinek semmi gondja...csak ismerkedéskor nem ezt kell rázúdítani a másikra.

jan. 5. 12:09
 54/72 A kérdező kommentje:

Hát de.

Mikor az igi is ezzel kezdte hogy mindenkinek van gondja mégse hiányzik allandoan senki mint én, csak annyit mondtam erre ja persze másokat nem epp kilakoltatni akarnak.

Es jé csendben maradt.

Ez a "mindenkinek" duma nekem nem jön be. Es azert az igi nem arról híres nálunk hogy ne az övé legyen az utolsó szó. És lám.

jan. 5. 12:10
 55/72 anonim ***** válasza:
92%

53 vagyok.

Még annyi, hogy sztm neked nem is való kapcsolat egyenlőre...hozd rendbe magad, az életed és sztm egy doki is jól jönne.

Egy épp ember nem fog olyannal kezdeni, aki állandóan tiszta görcs...messziről látszik.

Ha meg a másik se épp, akkor mind2 csak mentek lefelé.

N 32

jan. 5. 12:14
 56/72 anonim ***** válasza:
79%

"Már hogy lenne baj."

Ha neked nem baj, hogy hazug vagy mindenhol, minden kapcsolatodban, akkor nekem sem.

Nem azért, mert végig hallgatsz olyan témákat is, amik téged kevésbé érintenek, egy olyan embertől, aki érdekel, hanem, mert játszod magad, mikor egy gyökérkezelésen szívesebben vennél részt, mint a találkozón.

jan. 5. 12:15
 57/72 A kérdező kommentje:

55.

37.kommentemre akkor várok vmi ötletet ha rendbe hoztam magam utánra.

56 nem jatszom magam. Nem vagyok paraszt. Senminek nem mondok olyat hogy bocs má nem érdekel a teafőzésed vagy kkllegának hogy nem érdekel mit főz otthon vagy mi van a gyerekevel meg stb. Alap tarsadalmi kultura minimum asszertivnek maradni. Meg nem ítélkezni másokon attól hogy ö más.

Legyen más. Aki érdekel is az se érdekel attól jobban kicsit sem azoknál akik nem érdekelnek. Írtam erről is.

jan. 5. 12:25
 58/72 anonim ***** válasza:
91%

:várok vmi ötletet ha rendbe hoztam magam utánra."

Én kriminológus vagyok, bűnözőkkel fogalmazok bocs.

Erre keres egy szakembert vagy azt is mástól várod el?

Ne ismerkedj, mert nem csak magaddal bszl ki, hanem húzod a másik idejét.

Dolgozz 2 helyen, keress hobbit, barátokat...tegyél magadért. Mitudom én önkéteskedj kutyamenhelyen, ha szereted őket.

Ilyen negatív nő (férfi se) kell egy normális embernek még ha neki is van problémája akkor sem.

Nekem se volt valami könnyű az életem, de igyekeztem mindig.

Keress egy pszichológust első körben!

jan. 5. 12:35
 59/72 nb2019 ***** válasza:
91%

Erre?

"Sokszor agyaltam már ebben hogy aki bajban gödörben nem volt velem mellettem, és ha majd akkor mikor minden rendben van lesz mellettem azt én hogyan fogom tudni becsülni vagy mit eszek majd rajta.."

Ahogy korábban is írtam:

Ha azt nézed, hogy te milyen pozitívat tudsz adni, és milyen pozitívat kaphatsz, nem azon fogsz merengeni, hogy "de ha nem ilyen lennék, akkor kellenék-e neki". És nem akarod számon kérni valakin, akit épp akkor ismersz meg, hogy nem volt veled évekkel korábban, amikor még más voltál, máshogy éltél.

Ha tényleg rendbe hoztad magad, akkor fel sem fog merülni benned a kérdés.

jan. 5. 12:36
 60/72 A kérdező kommentje:

Eddig egyiknek se volt baja azzal en miket adtam. Nem egy mellettem kapaszkodott fel.

Egy rakat ötletemmel sokkal előrébb vannak ma. Es eleve mindenki aki velem jár annak saját szuverén oka is volt eddig is arra. Mivel szabad akaratukbol választanak aszerint nekik mit jelentek. Ők amugy sokat többet látnak bennem mindig, mint én magamban.

jan. 5. 12:53
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!