Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nehézsorsúként hol találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nehézsorsúként hol találok szintén ilyeneket? Allandoan csak olyanok jönnek akiknek a legnagyobb gondja hogy milyen filmet nézzen meg.

Figyelt kérdés

Önállo nőként alberletben küzdök szülők nélkul stb.

Hol van munkam hol nincs hol meg a munkahelyen van mobbing vagy ezer ügyintézés megy tanulok is stb.

Soha nincs biztonságérzetem se az albi miatt sem, meg mert munkahelytől függ a megélhetesem is, szoval ha nincs munkám=pánik, mivel senki aki segit, vagy vésztartalék sem, es simán ki is lakoltatnak.

De ezek mellett hianyzik a szeretet vagy egy társ.

De csak olyanok jönnek szembe akiknek gondja egy szál se, saját lakás van, jo állás vagy mamahoteles vagy ezer rokon, kocsival szambázik, boldogság van, haverok-zene-drog, vagy másoknál melo-otthon-filmek-anyuka, vagy megint másoknál hazamegy-edzeget-főzőcskézik fütyörészik, sokan nő mellett, kevesek szinglin, egyesek tisztelettel mások bunkón, de ismerkednek, hívogatnak csetelnek randiznak, nyitottak rám.

És így egyik se fog meg..

Mikor hallgatom hogy milyen filmet nézett, és ez neki a legfontosabb dolog ismerkedésnél vagy randin ill egy nővel megbeszélni, vagy semmi terv cél jövőkép elvannak éldegélnek semmi hajtás stressz, hanem hát mit is főzzek otthon és ennyiből állnak..

Hogy bírjam ki a randit ha most is ez vár?

Igaz hogy nem tudom 2 hét múlva mit fogok enni, de ma randi séta andalgás vagy mozi progik és kapcsoljak ki, eresszek le es hallgassam a másiknak az "üres" életét, hogy a legfontosabb témája hogy pl a kabáton nem jó a cipzár, milyen volt a fodrásznál milyen borotvát vett mirol szólt egy film, hogyan issza a teát, mi a kedvenc akármilye hogy van az anyja macskája, es ömlenek a pasikbol a szavak sztorik a semmiről. És be nem áll a szájuk. A semmiről.

Nem mondhatom le megígértem hogy megyek. Meg a többi se különb.

Igy ug fogok járni szexelni valamelyikkel hogy kb nekem szobanövények csak, az életemhez nem tudnak tenni semmit, jövőképem velük nincs csak mintha egyéni játékok lennének, van az ő élete meg az enyém, 2 külön bolygón es képtelen vagyok bennük többet meglátni.

Es valójában inkább elviselem őket, mert hát egyedül már hiányzik vki. Ez se jó így időtlen időkig tökegyedül lenni a nagyvilágban.

#értelmetlenül
jan. 5. 07:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
59%
Továbbra is qrva beteg vagy fejre!...
jan. 5. 12:54
 62/72 anonim ***** válasza:
72%

Persze mindenki egy rakat ötleteddel előrébb van csak te nem haladsz...hagyjuk mar.

A legfőbb baj az, hogy nem látod be, hogy gondok vannak fejben. Saját magadat is becsapod.

53/55 és 58 voltam.

jan. 5. 12:57
 63/72 A kérdező kommentje:

62 igen. Olvasd a kérdéseket is arrol, hogy nők miket tesznek kapcsolatba. Meg amugy ugródeszka se akarok már lenni hogy mellettem kikupálódnak kihasználnak.

Teljesen más ez közös jövőképben együtt egy célért, meg az, ha lehúznak levesznek csak.

jan. 5. 13:02
 64/72 anonim ***** válasza:
100%
A 13-as válaszadó vagyok. Elhiszem, hogy nem szeretnél ugródeszka lenni. Remélem, sikerül elkerülnöd az ilyesmit. 🙏 Esetleg nincs pszichológus ismerősöd? Ő biztosan sok jó tanáccsal el tudna látni. Én is hoztam rossz döntést életem során, de sok dolog visszavezethető a hiányos önismeretre. Remélem, hogy sikerül kimásznod a gödörből. 🙏
jan. 5. 13:06
 65/72 anonim ***** válasza:
84%

De te tiszta görcs vagy. Egy normális embernek nem kell ilyen nyűg...lásd te magad is írod hogy rajtad kapaszkodtak fel. Most akkor saját magad se tudod hogy olyan kell akinek vannak gondjai vagy akinek nincsenek nagyobbak.

Kár a szóért...

62#

jan. 5. 13:12
 66/72 A kérdező kommentje:

Igen volt már higy kihasználtak. Én adtam mindent bele a másik meg kvázi semmit.

Ez is megesett másokkal is már.

A kapcsolatok különfélék.

jan. 5. 13:21
 67/72 anonim ***** válasza:
20%
65 te meg egy nulla iq barom vagy. Nyilván nem kell neki olyan aki drogozik és adósságokba veri magát, meg olyan se aki nem a saját életét finanszírozza vagy hátszeles és lenézi azt aki nem, vagy gátlástalan. Hanem egy olyan ember aki a saját egzisztenciájáért felel, és hasonló hozzá, mivel ketten könnyebb összehozni pl a lakhatást. Hú de bonyolult ez itt egyeseknek.
jan. 5. 14:22
 68/72 anonim ***** válasza:
83%

67 te se vagy komplett.

Senki nem írta hogy drogossal vagy ilyenekkel jöjjön össze.

Hasonló hozzá? Hát mástól várja azt hogy boldog legyen.

Nem én vagyok tiszta görcs meg nem én várom mástól a megoldást a bajaimra és nem én fogok ki ilyen pasikat.

De felőlem csinál amit akar. Gondja a baja.

jan. 5. 14:34
 69/72 anonim ***** válasza:
83%
A diliházban lyányom.
jan. 5. 14:35
 70/72 anonim ***** válasza:
83%
Nem olvastam el ezt a rengeteg választ, csak a kérdés alapján...Neked valóban arról szólna egy jó, izgalmas randi, hogy egymás nyakába borulva sírtok milyen nehéz az élet?
jan. 5. 14:42
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!