Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehézsorsúként hol találok szintén ilyeneket? Allandoan csak olyanok jönnek akiknek a legnagyobb gondja hogy milyen filmet nézzen meg.
Önállo nőként alberletben küzdök szülők nélkul stb.
Hol van munkam hol nincs hol meg a munkahelyen van mobbing vagy ezer ügyintézés megy tanulok is stb.
Soha nincs biztonságérzetem se az albi miatt sem, meg mert munkahelytől függ a megélhetesem is, szoval ha nincs munkám=pánik, mivel senki aki segit, vagy vésztartalék sem, es simán ki is lakoltatnak.
De ezek mellett hianyzik a szeretet vagy egy társ.
De csak olyanok jönnek szembe akiknek gondja egy szál se, saját lakás van, jo állás vagy mamahoteles vagy ezer rokon, kocsival szambázik, boldogság van, haverok-zene-drog, vagy másoknál melo-otthon-filmek-anyuka, vagy megint másoknál hazamegy-edzeget-főzőcskézik fütyörészik, sokan nő mellett, kevesek szinglin, egyesek tisztelettel mások bunkón, de ismerkednek, hívogatnak csetelnek randiznak, nyitottak rám.
És így egyik se fog meg..
Mikor hallgatom hogy milyen filmet nézett, és ez neki a legfontosabb dolog ismerkedésnél vagy randin ill egy nővel megbeszélni, vagy semmi terv cél jövőkép elvannak éldegélnek semmi hajtás stressz, hanem hát mit is főzzek otthon és ennyiből állnak..
Hogy bírjam ki a randit ha most is ez vár?
Igaz hogy nem tudom 2 hét múlva mit fogok enni, de ma randi séta andalgás vagy mozi progik és kapcsoljak ki, eresszek le es hallgassam a másiknak az "üres" életét, hogy a legfontosabb témája hogy pl a kabáton nem jó a cipzár, milyen volt a fodrásznál milyen borotvát vett mirol szólt egy film, hogyan issza a teát, mi a kedvenc akármilye hogy van az anyja macskája, es ömlenek a pasikbol a szavak sztorik a semmiről. És be nem áll a szájuk. A semmiről.
Nem mondhatom le megígértem hogy megyek. Meg a többi se különb.
Igy ug fogok járni szexelni valamelyikkel hogy kb nekem szobanövények csak, az életemhez nem tudnak tenni semmit, jövőképem velük nincs csak mintha egyéni játékok lennének, van az ő élete meg az enyém, 2 külön bolygón es képtelen vagyok bennük többet meglátni.
Es valójában inkább elviselem őket, mert hát egyedül már hiányzik vki. Ez se jó így időtlen időkig tökegyedül lenni a nagyvilágban.
Én még tőled is sz_rabb helyzetben vagyok anyagilag, egészségileg, mindenhogy. Én azt csinálom hogy nem randizok, kerülöm a férfiakat!
Egy férfit sem ismerek akinek az lenne az élete álma hogy megoldja egy nő lakhatási vagy munkával kapcsolatos problémáját. És ez teljesen érthető.
A férfiaknak nem ez lenne a dolga. Így én úgy döntöttem hogy nem terhelem senkire a magánéleti problémáimat.
Egyébként nőként megértelek. Tudom mi megy a munkahelyek többségén.
Főleg ott ahol sok az unatkozó nő. Sok a rosszindulatúság, pletyka, sz_rkavarás, féltékenykedés, egyéb sz_rságok. Majdnem minden munkahelyen van minimum egy olyan ember aki csinálja a cirkuszt valamilyen szempontból. Talán egy tuti szabadulási lehetőség van, ha magánvállalkozó leszel. De ahhoz is sok pénz kell, és akkor meg más jellegű nehézségek lesznek az életedben. Te leszel a főnök, de más szempontból lesz a nyakadban a sok munka és felelősség.
Egyébként az írásod alapján lehet tudni hogy te vagy az a csaj akinek a toxikus, alvilági exei voltak.
Persze hogy mindenkit unalmasnak találsz, mert a toxikus, bántalmazó, leuraló típusú pasikhoz vagy szokva. Kellene az állandó pörgés, bandázás, mert az ingerküszöböd az egekbe lett tolva az exeid által. Így egy normális életet élő átlagos férfi unalmasnak hat a hétköznapi problémáival, tevékenységével. Neked az lenne az izgi ha lövöldöznének körülötted a drogkereskedők (kis túlzással), akik utána a bevételből elvinnének nyaralni meg étterembe.
Ez is egy életforma. El kell dönteni hogy mit szeretnél.
Amit te szeretnél a leírásod alapján, azt leginkább a támogatói kapcsolatokkal érhetnéd el!
Fizetnék az albidat, a programokat stb, de cserébe neked is meg kellene tenni bizonyos dolgokat. Erre mondják hogy valamit valamiért!
En meg 100 ferfit is ismerek akinek a párja sehol nem lenne nélküle. Egy rakat kitartott nőt is anyákat is. A parkapcsolat amugy is párkapcsolat es nem magánküzdelem egy életben.
Meg arrol szo sem volt hogy életem megoldását várnám el bármelyiktől is. Ezt is csak itt teszik bele mint ahogy a többit is. Tovabbköltitek az egészet.
Nincs ilyen amirol te irsz. Illetve kiforgatod.
Annyi van csak pl hogy el akar vinni moziba. Én meg mégcsak otthon se vagyok erre képes hogy üljek meg lessek csak vmi filmet. Mintha más vagy jobb dolgom nem is lenne.
Legutoljára is ugy tudtam csak nézni egy filmet talán évekkel ezelőtt, hogy végigpörgettem gyorsan hogy haladjon már a cselekmény, aztán mi lett a vége. Pár perc nekem egy 2 órás film úgy, hogy utána még a címére se emlékszem annyira nem köt le.
Másoknak meg ez az életének fénypontja egy jó film meg popcorn.
"Meg senki nem utál, csak akiknek bajuk van önmagukkal."
Ezt te írtad, kérdező. Nem veszed észre, hogy veled is ugyanez a helyzet? Utálod magad és a helyzeted és ezért találsz mindenkit szobanövénynek, magadat meg valami istenkirálynőnek.
Mintha le kellene borulni eléd, mert neked gondjaid vannak. Ezt várod el. (Ezt persze most tagadni fogod.)
Tulajdonképpen irigy vagy mindenkire, akinek jobb az élete a tiédnél. Egy szimpla mártírszerűség vagy, aki mindenkitől elvárja, hogy ugyanolyan sz.r élete legyen, mint amilyen neki van.
Sz.rul vagy lelkileg. Akkor minek ismerkedsz? Járj el pszichológushoz, ahol folyton beszélhetsz neked tetsző témákról: a problémáidról. Először hozd helyre magad, mert így normális kapcsolatod nem lesz. Akárkivel jössz össze, csak tönkre fogod tenni. Hogy ő miért szeret filmet nézni pl, vagy miért erről beszél, miért lakik még az anyjánál, mikor koldusoskodhatna egy önálló albérletben is, ahol jövőt tervezni lehetetlen lenne, mert soha nem tudna annyi pénzt félretenni.
Ezeket ráadásul úgy mondom, hogy tudom, manapság tényleg nagyon felszinesek az emberek és nagyon nehéz olyat találni, akivel nem csak a teafőzésről lehet beszélgetni. De ne haragudj, te sem tűnsz sokkal érdekesebbnek. Mit vársz? Hogy a gondjaidat veszitek elő minden találkozásnál? Vagy mi?
Nekem is nagyon nehêz helyzetem volt, engem se segítettek a szülők, sőt, vissza is fogtak, nehéz volt elköltözni, első albérletem mellett egy fillért nem tudtam félrerakni stb. Meg is érteném a gondodat. Ami miatt sokan idegesen reagálnak, az szimplán a személyiséged. Mert lenéző vagy, egyértelműen irigy és emiatt másokat okolsz és ez nyilván ellenszenvet szül a másikban.
Másokat nevezel unalmasnak, de téged se lehet izgalmasnak találni. Főleg hogy magadban nem látod a hibát, hiszen te mindent f.szán csinálsz, kis tökélyke vagy, másoknak meg gondjuk van magukkal és ezért utálnak.
Neeee.... :D na ne. Ez te vagy, ismétlem. Próbáld meg rendbe hozni magad és mások életét sem teszed tönkre. Remélem a mostani randipartnereddel nem jössz össze. Úgy lesz jó mindkettőtöknek.
Úristen de egy lenéző, undorító személyiséged van. Olvasom a válaszaidat és hányok :(
Meg komolyan drogos volt barátaid vannak? Tehát lenézed azokat, akik filmet néznek de azokat nem, akik drogoznak??
Normális vagy? Menjél börtönbe ismerkedni, a normális férfiakat meg hagyd meg nekünk, te undormány 🤢
Fu bakker rövidebben nem lehetne?
1.nem veszek senkit hülyére. Nem igérek se szexet se kapcsolatot semmit soha. Senki nem érdekel soha. Aminek meg az lenne a vége hogy egyedül is halok meg. Ez nem normális. Ezért erőszakolom magam arra hogy nyissak már. Plusz nem is akarok egyedul lenni a nagyvilágban időtlen időkig. Ki kell lépni a komfortzónából is. Meg amugy az exek meg érdekeltek mégis exek. Ergo tökmindegy kivel hogy indul akkor. Nem ezen fog múlni hogy megmozgat e, vagy nem. Meg a nagyszázalék nem. Én meg kereshetem a tűt a szénakazalban aki igen megmozgat akit aztan meg később más okból dobok akkor ki.
25 első mondatod már megint vmi kivetítés. Nem irtam hogy olyat hogy aki nem izzad nem mozgatna meg. Ez a te gondolatod. Egyik exem se izzadt. Sőt a pasiknál nekem az a tapasztalatom ha gödörben is vannak talpraesettek ügyesek keresik a kiutakat benyelik hogy ez most nem jött össze es haladnak tovább. Ilyen tekintetben én a pasikra (vagy inkábn exekre biztos)amugy felnézek. Ügyesek életképesek okosak, nem törnek meg soha, ha mégis kapnak jó nagy pofonokat kidühöngik magukat és aztán megoldanak mindent csípőből azonnal.
Nem vagyok se undorító se megkeseredett egyáltalán.
3.nem várom el hogy boruljanak elém mert nekem nehéz.
Annyira fárasztó ilyen szinten társalogni. A pasik általában ahogyvtapasztalom akkor borulnak elém mikor ki vannak dobva..
Nem vagyok lenéző azzal hogy tudom másoknak más az élete.
Nekem elég bajom van csak azzal hogy az istenbe mozduljak már meg haladjak készüljek álljak már fel húzzak már a randira.
A legtöbb ember, nemtől függetlenül, nem erre a pörgésre vágyik. Mint egy redbull függő mókus. Nem véletlenül jöttél össze drogosokkal, ezt a felpörgött állapotot csak valamilyen cuccal lehet elérni.
Ahelyett, hogy kétségbeesetten kapaszkodsz mindenkibe, aki szóba állt veled, inkább keress egy olyat, aki megfelel. Mondjuk tény, hogy nem lesz egyszerű, mert aki ennyire pörög, az meg a te életmódodtól fog az unalomba belehalni. Munka, munka, aztán otthon pörgeted az appokat a mobilon. De ez semmi, ez nem élet.
Az ilyen gengsztereket, amikre te gerjedsz, nem egy randiappon fogod megtalálni. De ezt már neked is illene tudni.
Ideje lenne szembenézni a jelennel. Te csak a múltban élsz, meg ábrándozol az exeidről, az éjszakai életről, a fiatalságodról. Azt hiszed, hogy neked ez jár, ma is, és itt vergődsz, mert már ez elmúlt, de nem fogadod el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!