Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság már csak online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már csak online lehet ismerkedni a lányokkal, mert ha nem akkor egyből elmenekülnek? 21/F

Figyelt kérdés
Egy 50+ -os ismerősöm odament a 16 éves csajhoz hogy felszedje és a csaj kb egyből elmenekült. Ezek után hogy merjek ismerkedni, ha még neki sem sikerül?

febr. 11. 09:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
50 évesen mit akar egy kislánytól? Ismerkedjen hozzá hasonló 50 pluszos fonnyadt testűekkel, ne kislányokkal
febr. 11. 10:11
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
Nem menekülnek sose,jól kell kinézni😄
febr. 11. 12:22
 3/11 A kérdező kommentje:

2-es de menekülnek, a saját szememmel láttam hogy a 16 éves csaj elfutott a Feri bácsitól.

“jól kell kinézni😄”, a Feri 180 valamennyi cm, elég sokat kokszol ezért ki van gyúrva és 150kg-val nyom fekve

febr. 12. 08:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezek után hogy merjek én ismerkedni? Én jóval alacsonyabb vagyok a Feri bácsinál és én csak 70kg-val nyomok fekve
febr. 12. 08:59
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

Te fogyatékos vagy??

Ferfi bá 50-es, a kislany meg 16 éves

febr. 12. 09:52
 6/11 anonim ***** válasza:
#3 Igen de Ferike egy ven kujon öreg,persze hogy elfut előle a 16 éves kiscsaj. Ne legyél ennyire debil öcsem..
febr. 12. 10:19
 7/11 A kérdező kommentje:
6-os akkor azt mondod hogy ha én oda mennék egy 20 éves csajhoz, akkor nem menekülne el előlem azért mert ismerkedni akarok vele?
febr. 12. 11:00
 8/11 anonim ***** válasza:

Attol fugg hogy kozelitesz hozza hogy nezel ki milyen stilusod

Ha nyomulos kanos hulyegyerek vagy aki csak megdugni akarja akkor bizos lelép

febr. 12. 11:04
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
Hálát adok az égnek, hogy 50 éve voltam kamasz. Gyerekkorban megtanultuk, hogy a csajoknak lelkük van, és időnként azt is meg kell ölelni, az ismerkedést már e tudással felfegyverkezve kezdtük. Élőszóban! Nem volt suskus, azonnal kiderült, ha valami nem klappolt.
febr. 12. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkoriba nemvoltak kanos hulyegyerekek aki csak dugni akartak? Mindenki uriember volt?
febr. 12. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!