Mi történt az online ismerkedő nőkkel?
Alig öt éve még lazán össze lehetett járni velük, ha épp nem volt igény komolyabb kapcsolatra. Most meg a nagy semmi.
Sértés nélkül, de mire várnak még 40 évesen, két gyerekkel? Esetleg túlsúlyosan? (nekem egyébként kimondottan zsánereim a molett nők).
Persze, mindenkinek joga van a hercegre várni, de nem lenne jobb egy-egy apás hétvégén egy kiadósat hancúrozni?
Nekem 40 évesen két gyerekkel (NEM annyi idös vagyk meg nincs két gyerekem) garantáltan nem alkalmi dugásra lenne kedvem (mert te ezt tudod csak adni, de még itt is kérdés, milyen minöségben), akkor már jobb egyedül.
És VELED egész biztos nem akarnék (meg ezek szerint más sem) hancúrozni.
"nekem egyébként kimondottan zsánereim a molett nők"
Látom széles hálót vetsz ki. Sajnos az ország kétharmada túlsúlyos.
Személyeskedni nem kell, de mondjuk ez egy válasz volt legalább arra, hogy mit csinálnak helyette.
Mondjuk a kérdés főleg az ilyen paraméterekkel ismerkedő nőknek szólt, nem azoknak akik nem ismerkednek online.
Azzal kéne keménykedni, aki otthagyta két gyerekkel... ugyebár.
De én becsülöm, hogy egyedül neveli, csak bizonyos igényei kielégítésére voltam kíváncsi főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!