Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi történt az online ismerkedő...

Mi történt az online ismerkedő nőkkel?

Figyelt kérdés

Alig öt éve még lazán össze lehetett járni velük, ha épp nem volt igény komolyabb kapcsolatra. Most meg a nagy semmi.

Sértés nélkül, de mire várnak még 40 évesen, két gyerekkel? Esetleg túlsúlyosan? (nekem egyébként kimondottan zsánereim a molett nők).

Persze, mindenkinek joga van a hercegre várni, de nem lenne jobb egy-egy apás hétvégén egy kiadósat hancúrozni?

nov. 3. 16:54
1 2
 1/15 anonim válasza:
Látod, ezek szerint nem akarnak veled hancúrozni.
nov. 3. 17:58
 2/15 anonim válasza:
Menj inkább fizetőshöz.
nov. 3. 18:05
 3/15 anonim válasza:

Nekem 40 évesen két gyerekkel (NEM annyi idös vagyk meg nincs két gyerekem) garantáltan nem alkalmi dugásra lenne kedvem (mert te ezt tudod csak adni, de még itt is kérdés, milyen minöségben), akkor már jobb egyedül.

És VELED egész biztos nem akarnék (meg ezek szerint más sem) hancúrozni.

nov. 3. 19:11
 4/15 anonim válasza:

"nekem egyébként kimondottan zsánereim a molett nők"

Látom széles hálót vetsz ki. Sajnos az ország kétharmada túlsúlyos.

nov. 3. 20:11
 5/15 anonim válasza:
Valószínűleg azok pótapàt kerestek inkàbb és nem alkalmit. Abban mondjuk van igazsàg hogy az elfolyó nem az éooen legelőnyösebb külsejű nőnek is a kisportolt testű , jóképű sràcok kellenek. Emiatt àtlagosként ott sincs esélyed mert miért is lenne ha a jobbak is megdugjàk. Szomorú,de ez a valóság
nov. 4. 05:49
 6/15 anonim válasza:
37 vagyok két gyerekkel. Apás hétvégeken szexbulikba járunk a barinőmmel, ott ki van terítve az étlap, csak válogatni kell. Jó a kínálat és repetázni is lehet. A netes ismerkedőknek csak a szájuk nagy, teljesítmény nulla. De meg a szájuk is csak anonim fórumon tud nagy lenni, ahol nem kell fotót kitenni magáról. Szóval ja, az történt, hogy céltudatosabbak lettünk! Ami nem válik be (netes ismerkedés lúzerekkel) azt nem erőltetjük. Van jobb. 👍
nov. 4. 14:46
 7/15 A kérdező kommentje:

Személyeskedni nem kell, de mondjuk ez egy válasz volt legalább arra, hogy mit csinálnak helyette.

Mondjuk a kérdés főleg az ilyen paraméterekkel ismerkedő nőknek szólt, nem azoknak akik nem ismerkednek online.

nov. 4. 18:00
 8/15 anonim válasza:
De ha egyszer is felszedsz egy not aki mar gyerekes, remelem nem ejted teherbe sohasem...nem kell a te genjeidet tovabb vinni senkinek se. Bocsi
nov. 18. 05:59
 9/15 A kérdező kommentje:

Azzal kéne keménykedni, aki otthagyta két gyerekkel... ugyebár.

De én becsülöm, hogy egyedül neveli, csak bizonyos igényei kielégítésére voltam kíváncsi főleg.

nov. 18. 19:46
 10/15 anonim válasza:
Idős öreg 2 gyermekes néni, megkérjük szépen magát hogy ne keménykedjen itt a fiatal, normális emberekkel! Tessék szépen normálisan szólni a fiatalokhoz, ők nem tehetnek a maga nyomoráról. Vagy ez, vagy tessék inkább csöndben maradni!
nov. 18. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!