Mi történt az online ismerkedő nőkkel?
Figyelt kérdés
Alig öt éve még lazán össze lehetett járni velük, ha épp nem volt igény komolyabb kapcsolatra. Most meg a nagy semmi.
Sértés nélkül, de mire várnak még 40 évesen, két gyerekkel? Esetleg túlsúlyosan? (nekem egyébként kimondottan zsánereim a molett nők).
Persze, mindenkinek joga van a hercegre várni, de nem lenne jobb egy-egy apás hétvégén egy kiadósat hancúrozni?
nov. 3. 16:54
21/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szét van offolva a téma...
nov. 21. 18:29
22/25 anonim válasza:
Elmondom a képletet az összes olyan kérdésnél, ami a nők változását, vagy esetleg gáz dolgait érinti: megy a téma, megjelenik 1-2 dühös feminista aki mindent a férfiakra ken és kiforgat, majd szépen eltereli a témát ha hagyják. A jelek szerint most itt is ez történt, ami azt jelzi hogy igaz a felvetésed a kérdésben nagyon is.
nov. 21. 20:15
23/25 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem is van benne valami. Én is látom azt a jelenséget amit írsz.
nov. 21. 21:45
24/25 anonim válasza:
Ü/ö/ä kedves20as huzd meg magad a sarokba
nov. 22. 06:14
25/25 anonim válasza:
A nagyképű és kérdezőt köpködő 8-as válaszod alapján sokkal inkább neked kéne meghúznod magad. Meg az utána lévő pofátlan hazugság miatt is, amivel lebuktál. Fogadok élőben nem mered ezt, mert már megtéptek volna.
nov. 22. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!