30-as Introvertált férfiak, nektek ha nincsen populáris vagy társas hobbitok, nem találkoztok új emberekkel munkán keresztül, és nem váltak be az online app-ok, hogyan ismerkedtek?
Szóval tényleg egy olyan esetre gondolok, amikor a kiindulási pont az, hogy nem találkozol új emberekkel.
Mit lehet csinálni anélkül hogy szembemennél a természeteddel?
Szóval én pl. nem fogok elkezdeni alkoholizálni és kocsmába meg szórakozóhelyre járni, mivel nem élvezem.
Lehet hogy valami vallásos csoporthoz kéne csatlakoznom, mert igazából a spirituálisabb, nem túl materialista nők illenének hozzám, viszont nem vagyok hívő. :D
5.
Én sajnos nem szeretek olyan dolgokat csinálni, amiket csoportosan lehet.
Azt még el tudnám fogadni, hogy olyat kell csinálnom, amit nem szeretek, viszont ez egyben elvinném az időmet olyan dolgoktól, amiket szeretek, és emiatt többszörös veszteség lenne, és semmi garancia, hogy megtérül.
Ellenben ha csinálom egyedül azt amit szeretek, az biztosan megtérül, viszont egyedül maradok.
Szóval én nem látok megoldást, máskülönben nem tettem volna fel a kérdést.
8.
Budapest
Szerintem inkább az értékrend meg a kémia számít, szinte mindegy, hogy van-e közös érdeklődés.
A legtöbb emberrel talán az lenne a közös pont, hogy szeretek az erdőben barangolni - viszont a szervezett túrák nekem nem szimpatikusak.
9. Hát akkor regisztrálj túraoldalra (FB van sok, v. turatars com) és ott keress hozzá partnert egyénileg, nem muszáj szervezettre elmenni. De egyébként van olyan csoportos, amelyen csak páran vannak, és nem 30-50 ember vonul.
5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!