Mik mostanában a populáris/"menő" rock/metál bandák?
#1.Le vagy maradva rendesen, kb. 15-20 évet.
Kérdező:
Nincs már ilyen, ha jól megnézed a Nu-Metal óta már nincs nagyon aktív banda a mainstreamben, igen volt egy időben BVB féle "korszak" is, de nevezzük nevén melodic metalcore de egyrészt nem volt nagy kereskedelmi sikere, másrészt nem is volt nagy hatása. Ez 2000-es évek elejére tehető.
Hozzátéve voltak minőségi anyagok, meg vannak is lásd a tavalyi Trivium albumot.
Amik mentek és menők voltak a régen is, Metallica, Iron Maiden, Slipknot, Korn, stb.
Metal manapság már nem is "menő", nincs igazán már nagy kultusza minta 2000-res évek elején, vagy a 80-as években.
Toptens-be beírod best metal bands és megkapod a választ rá.
Sabaton, Five Finger Death Punch, Avenged Sevenfold, Mastodon
Persze kinek mi. Én mondjuk szerettem a BVB-t :), bár nálam az inkább glam mint metalcore.
A klasszikusokon kívül, mint a Metallica vagy az Iron Maiden, ezeket általában minden kezdő is ismeri: Sabaton, Powerwolf, Five Finger Death Punch, Gojira.
A listához hamarosan csatlakozik szerintem az Eskimo Callboy is, nagyon durván népszerűek lettek az utóbbi pár hónapban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!