Keresek egy zenét kb 2008-9-ből. Ismered?
Figyelt kérdés
Pár napja volt az unokatestvérem halálának évfordulója, és emiatt eszembe jutott egy zene. A zenét még ő töltötte le a kis mp3 lejátszómra, nagyon sokat hallgatta akkoriban. Én ekkor voltam 8 éves, így nagyon boldog voltam, hogy közösen zenét hallgattunk. Sajnos 2012-ben elhunyt, a zenét utána sokáig hallgattam amikor hiányzott. Viszont sajnos megkopott az emlék, és elfelejtettem a dal címét.
Csak ilyen halandzsa jut eszembe, lehet nem is angolul volt. Szóval az alábbi: "bruti bruti me kavotaj ringispil, faj limitaj..". Illetve a rollercoster szó jut még eszembe róla.
Ha ebből bárkinek lenne ötlete, hogy mi lehet a dal, nagyon szívesen fogadnám, mert nagyon hiányzik.
Köszönöm szépen!
tegnap 20:09
2/3 A kérdező kommentje:
Talán technonak mondanám
tegnap 20:58
3/3 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!