Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi történt az online ismerkedő...

Mi történt az online ismerkedő nőkkel?

Figyelt kérdés

Alig öt éve még lazán össze lehetett járni velük, ha épp nem volt igény komolyabb kapcsolatra. Most meg a nagy semmi.

Sértés nélkül, de mire várnak még 40 évesen, két gyerekkel? Esetleg túlsúlyosan? (nekem egyébként kimondottan zsánereim a molett nők).

Persze, mindenkinek joga van a hercegre várni, de nem lenne jobb egy-egy apás hétvégén egy kiadósat hancúrozni?

nov. 3. 16:54
1 2
 11/20 anonim válasza:

8 as vagyok... rám értitek?... ha igen (2 utolsonak)... 21 vagyok, gyerek mentes, egyedul elek, dolgozok, van sajaz hazam (nem anyuci, apuci penzebol...) ti hol tartatok az eletetekbe? Gondolom nem itt...

(Kulfold)

ma 05:57
 12/20 anonim válasza:

"21 vagyok, gyerek mentes, egyedul elek, dolgozok, van sajaz hazam (nem anyuci, apuci penzebol...) ti hol tartatok az eletetekbe?"

Nos valóban nem itt de szerintem te kamuzol. Még külföldi munkàval sem elérhető cél önerőből a ház. Tegyük fel 1 milliót keresel àtváltva 21 vagy mondjuk jó esetben 6 éve "dolgozol". Az 6 milla ugye ebből nyilván nem az egészet tetted félre, akkor is még nagyon messze van az a ház. 😉 Hacsak nem az a "külföld" màst takar. Ott viszont igencsak erkölcsi aggályok lépnek fel mert eddig becsületes kemény munkàról volt szó 😉

ma 10:15
 13/20 anonim válasza:
Ja bocs tárgytalan mondjuk ugy kijön a matek bocs 😀
ma 10:16
 14/20 anonim válasza:
Na de akkor keresel annyit ? 😀
ma 10:19
 15/20 anonim válasza:

12 valamit nagyon nem jól számoltál.

Külföldön az 1M ből szolídan normálisan élve 300-400-at félre tudsz tenni. Az egy évben mondjuk 5M Ft. Az 6 év után már 30M nemigaz ?

ma 12:27
 16/20 anonim válasza:
Szerintem meg úgy értette, hogy van saját külön háza lakni, amit bérel :D Külföldön inkább az albérlet dívik, ha meg vásárolna tényleg akkor hasonló árak vannak mint nálunk, jobb bérek, de azért ott se pár év alatt vesz ingatlant, főleg saját házat.
ma 13:22
 17/20 anonim válasza:
#15 de de rájöttem bàr 30 misiből itthon csak vidéken veszel hàzat :D Az meg nagyon nagy dicsőséges hogy angliába dolgozol 10 évet hogy kűkülő szatyvagon tudj egy házat venni. Bàr kinek mi.. ha ez az álma valakinek hát nosza rajta 🤷
ma 13:52
 18/20 anonim válasza:

Egyébként az összes ilyen külföldi összehasonlításokkal az a baj, hogy mindenki átszámolja a kinti keresetet Ftra és aszerint mondja, hogy kint milyen drága ez meg az, pl a lakhatás. Nos a helyes matek, illetve gondolkodás sztem :

Az arányokat kell összehasonlítani :

Egy itthoni átlagbérnek a 60-70,%-át kell bérlakásra költened.

Németo.-ban ez kb 30-35% rezsivel együtt. A másik 25-30% a megélhetés, kaja-wcpapír-háztartás stb.

Így kb 25-30%-ot tdsz havonta félretenni, jaaa és akkor ha egyedülálló valaki.

Tehát az arányokat kell nézni.

Vagy pl az üzanyag. Havi pénzből kint tudsz venni 1200-1300 litert. Itthon kb 600-650 litert. Stb stb.

ma 14:36
 19/20 anonim válasza:
De az is lehet úgy értette hogy van saját hazám.
ma 14:50
 20/20 anonim válasza:
Bár nagy kamu az egész, tök vicces az első 2 tőmondatban még van ékezet, aztán onnét már a fejébe vette hogy ő külföldön él és onnan fog nagyot mondani, aztán hirtelen eltűnnek az ékezetek mert külföldön az nincs :D
ma 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!