Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem közelítenek meg a...

Miért nem közelítenek meg a fiúk online?

Figyelt kérdés
Sokat játszok online játékokkal, lollal, cs:go-val és hasonlókkal. De ott egy fiú sem vesz fel a meccsek után engem barátnak vagy írna rám. Élőben persze megközelítenek, de nem szeretek élőben ismerkedni. Inkább olyannal szeretnék együtt lenni akit egy játékban ismerek meg, mert azt vettem észre olyan emberekkel jobban megértjük egymást. És együtt is tudnánk játszani. Meg élőben kicsit kínos is vagyok néha és kell hogy fellazuljak, és így a valódibb énem ismerné meg a fiú is. Azt sem szeretem hogy csak a testemért közelítenek meg. A játékban legalább nem látnak és a személyiségem ismerik meg. Mit csináljak, hogy több fiú rám írjon a játékokban és akarjon legalább velem egy csapatban lenni? Nem játszok rosszul, és nem szoktam szidni senkit, és én be szoktam őket jelölni, egy-két ember vissza jelöl de alig írnak. Mi lehet a baj?

tegnap 21:45
1 2
 1/20 anonim válasza:

Menjetek szabad levegőre és ne azzal a qrva játékkal b@sszátok el az életeteket.

Egy életetek van, használjátok ki. Ez a gépezés csak idopazarlas.

tegnap 21:53
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem írtam hogy egész nap gépezek. Én nagyon szeretek játszani, jó embereket lehet ott megismerni és úgy érzem sokat fejlődött a szociális képességem mióta próbálok komolyan csapatmunkában játszani. Azért köszi!
tegnap 21:57
 3/20 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi. :) A barátnőm is a játékban találta meg a párját, sok ideje együtt vannak, ezért reménykedem én is.
tegnap 22:01
 4/20 anonim válasza:
Menj fel egy randi appra és ismerkedj, tudom sokaknak rossz a tapasztalata ilyesmikkel, de nöként könnyebb ott ismerkedni ha van hajlandóság is benned.
tegnap 22:17
 5/20 anonim válasza:

Vako eletben kene ismerkedj.

De ha gondolod irj es beszelgessünk, aztan meglatjuk.

Majdnem olyan mintha jatekba lennenk.

tegnap 22:19
 6/20 anonim válasza:

Én sem szeretek játékban ismerkedni, részben azért mert szegény lányokra úgyis rapróbálnak rengetegen, nem akarok én is creep lenni, részben meg azért mert nem túl nagy az esélye hogy a közelemben lakik, a távkapcsolat meg nem jó kapcsolat.

Én a helyedben barátkozni próbálnék meg először, aztán aközben lehet bátorítani a kiszemeltet hogy kezdeményezzen. Barátkozni meg elég annyi, hogy játék közben elkezdtek valamiről beszélni, aztán utána folytatjátok.

tegnap 22:20
 7/20 A kérdező kommentje:

Továbbra is játékban fogok ismerkedni mert ott szeretnék!

Azért köszönöm.

tegnap 22:31
 8/20 anonim válasza:
Kerdezö nagy baromsag amit csinalsz, oda nem csajozni jarunk.
tegnap 22:36
 9/20 A kérdező kommentje:
Szerintem nem baromság, a barátnőm is így találta meg a párját. A remény bennem él.
tegnap 22:39
 10/20 anonim válasza:

A remény hal meg utoljára, de jobban járnál ha élőben ismerkednél.

A fiuk sokáig nem vevők arra hogy online írogassanak.

tegnap 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!