Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem közelítenek meg a...

Miért nem közelítenek meg a fiúk online?

Figyelt kérdés
Sokat játszok online játékokkal, lollal, cs:go-val és hasonlókkal. De ott egy fiú sem vesz fel a meccsek után engem barátnak vagy írna rám. Élőben persze megközelítenek, de nem szeretek élőben ismerkedni. Inkább olyannal szeretnék együtt lenni akit egy játékban ismerek meg, mert azt vettem észre olyan emberekkel jobban megértjük egymást. És együtt is tudnánk játszani. Meg élőben kicsit kínos is vagyok néha és kell hogy fellazuljak, és így a valódibb énem ismerné meg a fiú is. Azt sem szeretem hogy csak a testemért közelítenek meg. A játékban legalább nem látnak és a személyiségem ismerik meg. Mit csináljak, hogy több fiú rám írjon a játékokban és akarjon legalább velem egy csapatban lenni? Nem játszok rosszul, és nem szoktam szidni senkit, és én be szoktam őket jelölni, egy-két ember vissza jelöl de alig írnak. Mi lehet a baj?

dec. 26. 21:45
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Akkor mondjuk írj nekik te, nem olyan nehéz dolog az.
dec. 27. 22:20
 22/28 anonim válasza:
Ezekkel a játékokkal nem játszom de mással igen ha van kedved írj nem igazán találok most hevert akivel együtt lehetne tolni a gamet. Főleg indi és sandbox játékokat játszom.
dec. 27. 22:44
 23/28 anonim válasza:
LOL ingame név?
dec. 28. 01:03
 24/28 anonim válasza:

Figyelj, nekem az a meglátásom, hogy nehezített pályán játszol így.

Én is nagy gamer voltam régebben, de most 27 évesen egyszerűen már a munka és egyéb projektek miatt ha játszom is, akkor semmiképpen nem azért megyek oda, hogy beszélgessek valakivel, hanem hogy kikapcsoljak és kiszakadjak kicsit a hétköznapokból - ezzel pedig minden hozzám hasonlóan felnőtt életet élő barátom hasonlóan van. Akik sokat játszanak, azok nagyon nagy részben, akármennyire is idegesített engem is ez a kijelentés régebben - nem nőttek még fel, nem férfiak, és nem tesznek eleget a céljaikért, ha ennyi üresjárat belefér nekik. Nincs ezzel feltétlen baj, nem mindenki motivált, én sem voltam mindig az, csak gondoltam leírom, hogy ha találsz is valakit aki annyira benne van a gamingben hogy ismerkedni is ott akar, az nagy eséllyel még nem egy kész férfi.

Egyébként nekem volt olyan még 19 évesen, hogy elkezdtem egy lánnyal beszélgetni, Starcraft 2-ben voltunk benne akkor nagyon. Tök jó volt, nagyon sokat beszéltünk, külsőre is tetszettünk egymásnak képeken, de mivel ő amerikai volt én pedig magyar, pénzünk pedig nem volt még - sosem találkoztunk, mindkettőnknek lett kapcsolata és megszakadt a kommunikáció. Azért érdekes volt.

Csak hogy valami értelmeset is írjak, nyilván nem baj, ha a gamertagedből és mondjuk a karakteredből egyértelmű hogy lány vagy. Negatívum: az összes 14 éves kanos kisfiú is be fog találni. :D

dec. 28. 16:33
 25/28 anonim válasza:
24. Te akkor elég rosszul lettél informálva illetve szép álomvilágban élsz ha azt hiszed ezen múlik hogy ki érett és ki nem:D.
dec. 28. 16:36
 26/28 anonim válasza:

@25, szövegértelmezési problémáid vannak, illetve látom, sértésnek vetted ezt a leírást, ami egyből utal arra, hogy te ebben nem tudsz még véleményt formálni.

Az összegüggést nem sikerült megérteni. Nem ezen múlik hogy valaki érett-e vagy sem, megfordítottad a logikát. Olyan ez, mint amikor a drogosnak próbálod mondani, hogy nem jó amit csinál - teljesen felesleges. Ugyanígy hülyével sem szeretek vitázni. :)

dec. 28. 16:45
 27/28 anonim válasza:
26. Úgy látom megvan ki kettőnk közül a buta és aki nem tud szöveget értelmezni,az pedig te vagy,itt le is zárva a történet.
dec. 28. 17:07
 28/28 anonim válasza:

Valóban buta és elfogult aki így kijelenti, hogy aki játszik = nem felnőtt. Lehet azt napi 2-3, de akár napi 1-2 órában is művelni. Na bumm, mellette nem jut idő a tv bámulásra vagy a kocsmázásra, kit érdekel? A való élet meg nem olyan hogy gürcölsz 12 órázol, aztán arra vered magad hogy te vagy a bölcs és érett felnőtt mert milyen sokat dolgozol... Ez pont a balek lúzerek ismérve inkább. Ha téged ennyire a pénz hajt, akkor old meg hogy olyan munkaköröd legyen ami nagyon jól fizet, vagy menj külföldre! De normális ember 8 óránál ne dolgozzon többet, mert nem tesz jót. Ellenben ha a kikapcsolódást és rekreációt hanyagolod, annak szintén a lelked, sőt a tested is kárát látja.

De kb ugyanazt az előítéletet tolod ami a drogos példádnál csak még jobban kijött. Drog = rossz, alkohol = nemdrog = nyilván jó. Meg aki gamer az nem felnőtt pff... Szóval remélem az ilyen másokat fikázós, nagyarcú figurák válaszait - mit válaszait, kinyilatkoztatásait - mindenki a helyén fogja kezelni.

dec. 28. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!