Miért nem közelítenek meg a fiúk online?
Figyelj, nekem az a meglátásom, hogy nehezített pályán játszol így.
Én is nagy gamer voltam régebben, de most 27 évesen egyszerűen már a munka és egyéb projektek miatt ha játszom is, akkor semmiképpen nem azért megyek oda, hogy beszélgessek valakivel, hanem hogy kikapcsoljak és kiszakadjak kicsit a hétköznapokból - ezzel pedig minden hozzám hasonlóan felnőtt életet élő barátom hasonlóan van. Akik sokat játszanak, azok nagyon nagy részben, akármennyire is idegesített engem is ez a kijelentés régebben - nem nőttek még fel, nem férfiak, és nem tesznek eleget a céljaikért, ha ennyi üresjárat belefér nekik. Nincs ezzel feltétlen baj, nem mindenki motivált, én sem voltam mindig az, csak gondoltam leírom, hogy ha találsz is valakit aki annyira benne van a gamingben hogy ismerkedni is ott akar, az nagy eséllyel még nem egy kész férfi.
Egyébként nekem volt olyan még 19 évesen, hogy elkezdtem egy lánnyal beszélgetni, Starcraft 2-ben voltunk benne akkor nagyon. Tök jó volt, nagyon sokat beszéltünk, külsőre is tetszettünk egymásnak képeken, de mivel ő amerikai volt én pedig magyar, pénzünk pedig nem volt még - sosem találkoztunk, mindkettőnknek lett kapcsolata és megszakadt a kommunikáció. Azért érdekes volt.
Csak hogy valami értelmeset is írjak, nyilván nem baj, ha a gamertagedből és mondjuk a karakteredből egyértelmű hogy lány vagy. Negatívum: az összes 14 éves kanos kisfiú is be fog találni. :D
@25, szövegértelmezési problémáid vannak, illetve látom, sértésnek vetted ezt a leírást, ami egyből utal arra, hogy te ebben nem tudsz még véleményt formálni.
Az összegüggést nem sikerült megérteni. Nem ezen múlik hogy valaki érett-e vagy sem, megfordítottad a logikát. Olyan ez, mint amikor a drogosnak próbálod mondani, hogy nem jó amit csinál - teljesen felesleges. Ugyanígy hülyével sem szeretek vitázni. :)
Valóban buta és elfogult aki így kijelenti, hogy aki játszik = nem felnőtt. Lehet azt napi 2-3, de akár napi 1-2 órában is művelni. Na bumm, mellette nem jut idő a tv bámulásra vagy a kocsmázásra, kit érdekel? A való élet meg nem olyan hogy gürcölsz 12 órázol, aztán arra vered magad hogy te vagy a bölcs és érett felnőtt mert milyen sokat dolgozol... Ez pont a balek lúzerek ismérve inkább. Ha téged ennyire a pénz hajt, akkor old meg hogy olyan munkaköröd legyen ami nagyon jól fizet, vagy menj külföldre! De normális ember 8 óránál ne dolgozzon többet, mert nem tesz jót. Ellenben ha a kikapcsolódást és rekreációt hanyagolod, annak szintén a lelked, sőt a tested is kárát látja.
De kb ugyanazt az előítéletet tolod ami a drogos példádnál csak még jobban kijött. Drog = rossz, alkohol = nemdrog = nyilván jó. Meg aki gamer az nem felnőtt pff... Szóval remélem az ilyen másokat fikázós, nagyarcú figurák válaszait - mit válaszait, kinyilatkoztatásait - mindenki a helyén fogja kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!