Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem közelítenek meg a...

Miért nem közelítenek meg a fiúk online?

Figyelt kérdés
Sokat játszok online játékokkal, lollal, cs:go-val és hasonlókkal. De ott egy fiú sem vesz fel a meccsek után engem barátnak vagy írna rám. Élőben persze megközelítenek, de nem szeretek élőben ismerkedni. Inkább olyannal szeretnék együtt lenni akit egy játékban ismerek meg, mert azt vettem észre olyan emberekkel jobban megértjük egymást. És együtt is tudnánk játszani. Meg élőben kicsit kínos is vagyok néha és kell hogy fellazuljak, és így a valódibb énem ismerné meg a fiú is. Azt sem szeretem hogy csak a testemért közelítenek meg. A játékban legalább nem látnak és a személyiségem ismerik meg. Mit csináljak, hogy több fiú rám írjon a játékokban és akarjon legalább velem egy csapatban lenni? Nem játszok rosszul, és nem szoktam szidni senkit, és én be szoktam őket jelölni, egy-két ember vissza jelöl de alig írnak. Mi lehet a baj?

dec. 26. 21:45
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Én szívesen megismernélek, (akár itt, akár játékban is) és már írtam is PM-et, csak nem válaszoltál... :|
dec. 26. 22:43
 12/28 anonim válasza:

12, persze hogy nem valaszol,mert csak sirankozik meg sajnaltatja magat itt. Aztan majd jön a "brühühüüüü nincs egy normalis pasi sem"

Aki meg ismerkedne vele azt ö szrja le magasrol, csak mert nem jatekba ismeri meg 😂

Nem csoda hogy ilyen mentalitassal nem veszik eszre a fiuk. Igy nem is fogjak.

Egy nagy 0 a csaj.

dec. 26. 22:48
 13/28 anonim válasza:
szia, online fiu vagyok ls közelednék hozzád :)
dec. 26. 23:03
 14/28 anonim válasza:
14. "jatekos" azt kihagytad
dec. 26. 23:04
 15/28 anonim válasza:
Nyilvánvalóan egy kamu, provokatív "kérdés" ez is.
dec. 26. 23:14
 16/28 anonim válasza:

10-15 éve még szerettem az ilyesmit, manapság már kínosnak élném én is, a sok nem normális és minden nőneműre halálosan rátapadó simp miatt. Nagyon sok lett online is a nem odavaló ember, már a játékokat is elárasztották. És ami ultra gáz, hogy ezek egy része nem is a játék szeretete miatt van ott, hanem mert ennyire szánalmasan tapadni próbál minden nőneműre.

Egyébként kérdező, ezt a közös játék dolgot a többség nem értheti, csak aki maga is megélte, vagy megéli. Milyen jó közös élmény, mennyire intenzív is tud lenni. Mondom mindezt úgy, hogy én se vagyok kocka, kijárok az erdőbe is meg minden. Dehát mit is tudhatunk mi :)

dec. 26. 23:47
 17/28 anonim válasza:
17. Utóbbi években próbáltam volna én is gamer lányokat keríteni de én is rájöttem hogy tökre felesleges steamen bejelölni őket stb mert úgy is a legtöbbnél lehet vagy 5 másik simp aki folyamat körbe ugrálja őket,olyan szerencsém meg kb sosincs hogy random bármelyik játékba összedobjon egy magyar lánnyal,kb a 10 év alatt 1-2 ilyenre volt példa.:)
dec. 27. 00:15
 18/28 anonim válasza:

Tisztelt kérdező ! Sokat szoktam játszani online, ha nem kell mennem dolgozni, de nem a lollal, cs:go-val, hanem a DC Universe Online nevű játékkal. Rövidítése : DCUO

Örömmel látom, hogy a mai napig is vannak benne kezdők, haladók vegyesen, időnként a kezdők szoktak segítséget kérni, bár ők nem nagyon tudják, hogy hol kell segítséget kérni.

Általában angolul szoktak írni a játékosok egymásnak.

Magyarok is előfordulnak.

Hetente szokott lenni a játékban küldetés újraindítás (weekly reset), amikor aztán a sok játékos összefog és megrohamozza az erős boss-szokat, akiket a gép irányít, például Starro-t (T5), Hydra-t (T6), Steppenwolf-ot (T7). :)

Bár csak egy bizonyos szint után elérhetőek, csak az a baj, hogy a játékosok kapkodnak, nem várják meg a csapat minden tagját.

A PC-s és a Playstation játékosok együtt tudnak játszani, csak az Xboxos játékosokat nem lehet látni.

Sokféle ruhát lehet benne szerezni.

Én például szívesen tanítanék és ismerkednék egy magyar lánnyal.

dec. 27. 02:33
 19/28 anonim válasza:

Akkor te társat keresel?

Mert mint barát,bárki szóba jöhetne. Nemtől, kortól függetlenül.

dec. 27. 05:57
 20/28 anonim válasza:
Én Robloxozni szoktam. Priviben írok nevet, ha valakit érdekel…
dec. 27. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!