Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért hazudják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért hazudják a nőknek, hogy meg akarják őket ismerni, ha aztán soha többé nem keresik őt?

Figyelt kérdés

Leginkább bulikra gondolok, amikor a férfi előadja, hogy nagyon szeretné megismerni, randizni a nővel. El is kéri az elérhetőségét. Aztán másnap semmi üzenet, de később sem.

Azt még értem, hogy ha valaki szexet akar, csak azt gondolja, ehhez ilyet kell hazudni, de nem mindig van szex, sokszor nem is próbálkozik a férfi, max csók van, de inkább az sem, csak beszélgetnek.

De akkor mi értelme hazudni?

ma 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem hazudnak? Az alkohol felbátorítja őket, de amúgy tutyimutyik. Vagy az alkohol hatása miatt szépnek látnak, de egyébként nincs esélyed. Akár foglaltak és nem akarják mégse megcsalni a párjukat.
ma 10:25
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

"A férfiak miért hazudják a nőknek, hogy meg akarják őket ismerni"

Lehet tényleg csak ismerkedni akarnak nem szexelni, mint Te. Ezért tapasztalhatod amit írtál:

"sokszor nem is próbálkozik a férfi, max csók van, de inkább az sem, csak beszélgetnek."

Szóval ismerkedés alatt ők ismerkedést értenek nem szexet mint te. Ez a magyarázat.

ma 10:44
 3/9 A kérdező kommentje:
De én nem szexet akarok, arra gondolok, hogy ha a férfi próbálkozik be szexszel. Örülök annak, hogyha nem teszi, de pont emiatt nem értem, hogy miért mondja, hogy meg akar ismerni, ha nem azért, hogy ágyba vigyen, és komolyan sem gondolja, mert soha nem keres meg.
ma 10:49
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Oh ha tudnad, hanyszor hallottam haveroktol, hogy este jol nezett ki a csaj, aztan masnap megnezte jozanul es finoman szolva is undorodott tole.
ma 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

3

Komolyan gondolja, mert írtad beszélgetnek veled. Később azért nem keres mert megismert már annyira amennyire akart. A szex (és annak elmaradása) csak neked jut eszedbe valamiért.

ma 11:04
 6/9 A kérdező kommentje:
5. Az jó, ez általában úgy van, hogy beszélgetünk egész este, majd mondja a végén, hogy holnap írni fog, mert szeretne megismerni és elhívni egy randira. Ha eléggé megismert ezalatt a pár óra alatt, akkor miért mondja utána ezeket?
ma 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Miért vagy éretlen? A pia, drog hatása miatt gyönyörűnek tart, de amúgy rád se nézne.
ma 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

6

Ha a beszélgetés végén ígéri keresni fog és nem keres, annak több oka lehet.

Elhagyta az elérhetőséged. Részeg volt. Elfelejtette hogy ezt ígérte. Meghalt. Baleset érte. Stb.

ma 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem forditva szokott lenni. Beszelunk buliban, majd masnap nem veszi fel a telefont a lany..
ma 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!