Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják ezt a férfiak a nőknek?
A "nincs baj a külsejével" szerinted azt jelenti, hogy tetszik?
"amikor úgyis elutasítjátok mert nem tetszik"
Elmondanád, milyen kontextusban utasítok el valakit mert nem tetszik?
1. Lehet hogy nem akarja megbántani a nőt.
2. Honnan veszed hogy hazugság??? Fiú vagyok és mióta nem vagyok kamasz akármilyen furcsa, de a belső is számít ha együtt akarok lenni valakivel!
3. Ezt egy nő még sose mondta egy férfinak hogy "tetszel, de nem akarok veled együtt lenni"? Hagyjuk már.
szavaival mondta
kapcsolatot *
Nyugi kislány, nálunk, nőknél is vannak olyan személyek, akik hasonlóképpen utasítanak el pasikat.
Mondják a külsejére, hogy elmegy, meg minden oké, aztán mégse jönnek vele össze.
A pasikat pedig te választod. Lehet, hogy valójában nem is vagy csúnya, csak mivel hatalmas az önutálatod, nincs önbecsülésed, ami kihat rád és a belsődre, ezért inkább menekülnek tőled.
Azért mert másnak lehet hogy bejössz!
Mondtam már én is nőnek ezt, és valóban nem volt ronda, csak nekem nem jött be.
a nők miért hazudják ugyanezt a férfiaknak?
ha arra tudod a megfejtést (nőként bizonyára egyszerű lesz), akkor megvan a másik oldal indoka is, mert pont ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!