Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nehéz társat találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nehéz társat találni egy férfinak 60 év fölött?

Figyelt kérdés
Ebben az életkorban mar több a no mint a férfi.
ma 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ápolt, anyagilag rendben van, tud kommunikálni, nincs függősége vagy komolyabb egészségügyi problémája, akkor nem nehéz. Csak ne jóval fiatalabbat akarjon.
ma 16:47
 2/14 A kérdező kommentje:
Anyagilag rendben vagyok. Egészséges vagyok .Nincsen függőségem /,kávét iszom/.Hölgyek fiatalabb férfit keresnek. Ez most a trendi. Például 70 eves hölgy 50 eves férfit keres.
ma 16:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

#2 Én ilyenről nem hallottam.Igazából mindegy is, mert találni nem fog.

Az 50 éves férfiaknak a 30-40-es nők kellenének.Az rendben van?

ma 17:00
 4/14 A kérdező kommentje:
Nincsen rendben, ha óriási a korkülönbség. Nem is fog működni sokáig a kapcsolat.
ma 17:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 Ezt magyarázd el a férfiaknak, az ő sportjuk ez, hogy 50 évesen is huszon, harminc évesek után ácsingóznak.A nőkre ez nem jellemző, főleg mivel a legtöbb férfi szóba sem állna nála 20 évvel öregebb nővel 30 fölött, max anyagi érdekből.
ma 17:15
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Hát általában az idősebb férfiak hagyják ott a feleségüket egy 20-30 évvel fiatalabb nőért. Nem tudom a te esetedben mi történt, de ha veled egykorú v. Idősebb nő nem érdekel, olyan nagy a szűrő, hogy úgy bizony nehéz találni párt. Főleg, hogy már ilyen korban az embernek nagyon nehéz a rugalmasság.
ma 17:31
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Egyébként azért is nehéz, mert egy 60 éves nőnek már sokszor nincs igénye párkapcsolatra.

Megözvegyült, esetleg elvált, már nem akar egy férfi után ganézni, csicskáskodni neki, ápolgatni a beteg, lerobbant tatákat, nem akar szexelni sem.Elvan a gyerekeivel, barátaival.

Gondolom neked meg inkább már egy "ápolónő kéne, a jövőre gondolva.Na, ez az, ami nem hiányzik a nőknek, mert kb semmit nem nyújt nekik egy férfi, csak elvenni akar tőlük.

ma 17:41
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert ebben a korban már inkább elvannnak egyedül a nők. Nyugalmat akarnak, nem egy életképtelen nagy babát akinek lehet csicskázni. Ja, tudom, te a ritka kivétel vagy, te full önellátó vagy. Ettől függetlenül már megvannak az előítéleteik és nem hiszik el hogy tényleg az vagy/az is maradsz ha összejönnek veled. A negatív tapasztalataikból indulnak ki.

Elég nekik saját magukat ellátni.

ma 17:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Megözvegyült nőrokonom anno társkeresőzött 65-70 évesen. Szóval èn nem ezt láttam. De tény, Magyarországon nemtől fúggetlenül sok az "úgyse" sikerül ember, aki nem tesz magáért, csak bezárkózik. Pedig normálisan pont ki kellene használni az életet és változtatni, amíg lehet, nem csak vágni a centit, mint valami börtönben.
ma 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert a nők vagy elvesztettek egy jóravaló férjet vagy sok évet lehúztak egy harmonikusnak nem nevezhető házasságban, és már nem akarnak alkalmazkodni máshoz.
ma 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!