Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű hogy szimpatikus leszek?
Nekem sajnos nem jött be soha az ilyen kórosan elhízottak lefogyás után. Világéletemben a pilinszka palik voltak vonzóak vagy az izmosabb normál alkat.
Egyrészt, bocs, de én nagyon haragszom azokra akik így eleresztik magukat, (nem igaz hogy nem tűnt fel hogy hízol és mégsem állítottad meg). Nekem feljön 3 kg már veszem vissza az evést, de ez a max. Inkább kettő kg plussznál már kong a vészharang. És természetesen sportolok. Szerintem sok jóra ne számíts ezen a téren, de ne is emiatt fogyj le, hanem magad miatt. Azt viszont el kell mondjam, hatalmas gratula aki ebből lefogy, mert nekik hatványozottan nehezebb mint egy átlagos alkatnak, rengeteg lemondás és szenvedés hosszú időn keresztül.
Ha ez önbizalmat ad és büszke vagy erre, akkor hajrá. Vesd bele magad az ismerkedésbe!
Nekem például úgy sincs szerencsém és úgy sem vagyok vonzó szerintem, hogy alapból vékony, most már szálkásan izmos az alkatom (183 cm/73 kg).
Növeli az esélyeket. A lényeg, hogy edzél is mellé.
Sok sikert 🤍.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!