Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire valószínű hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valószínű hogy szimpatikus leszek?

Figyelt kérdés
Sajnos a gyarlóságom és önhibám miatt eléggé elhízott voltam és a szerelem is elkerült emiatt nagy ívben. 3 hónapja fogyókúrázom szépen haladok. Mások is észrevették már hogy mentem össze illetve én is érzem magamon és a ruháim is azt mutatják. Az lenne a kérdésem hogy mennyire valószínű hogy miután lefogytam szimpatikus leszek a nők számára és lehet valakim? Akik lefogytak szintén kóros elhízásból azoknak mik a tapasztalatai? Utána felfigyelnek a nők az emberre? Nagyon haragszom magamra amiért ennyi évet csak hízlaltam magam.... :(
jan. 22. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Nekem sajnos nem jött be soha az ilyen kórosan elhízottak lefogyás után. Világéletemben a pilinszka palik voltak vonzóak vagy az izmosabb normál alkat.

Egyrészt, bocs, de én nagyon haragszom azokra akik így eleresztik magukat, (nem igaz hogy nem tűnt fel hogy hízol és mégsem állítottad meg). Nekem feljön 3 kg már veszem vissza az evést, de ez a max. Inkább kettő kg plussznál már kong a vészharang. És természetesen sportolok. Szerintem sok jóra ne számíts ezen a téren, de ne is emiatt fogyj le, hanem magad miatt. Azt viszont el kell mondjam, hatalmas gratula aki ebből lefogy, mert nekik hatványozottan nehezebb mint egy átlagos alkatnak, rengeteg lemondás és szenvedés hosszú időn keresztül.

jan. 22. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez önbizalmat ad és büszke vagy erre, akkor hajrá. Vesd bele magad az ismerkedésbe!

Nekem például úgy sincs szerencsém és úgy sem vagyok vonzó szerintem, hogy alapból vékony, most már szálkásan izmos az alkatom (183 cm/73 kg).

jan. 22. 15:20
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
2# uhh pedig dejó alkat vagy.
jan. 22. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:
2#. Miből érzed hogy így sem vagy vonzó?
jan. 22. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert nem ez, vagy inkább nem csak ez a mérvadó. Önmagában attól, hogy nem vagyok már csontsovány és láthatóbbak az izomcsoportok, egy szikrát sem lettem sikeresebb a nőknél. Másokat nem tudom szoktak-e, de engem dicsérni sem dicsért meg senki. Jó, nem is vagyok feltűnően kigyúrva, akinek már csupán a teste beindítja a fantáziát... Ezért is írtam azt, hogy nem csak ez számít. Az arcodon is ugyanennyi múlik kb. A személyiség része pedig megint más történet.
jan. 22. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Növeli az esélyeket. A lényeg, hogy edzél is mellé.

Sok sikert 🤍.

jan. 22. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!