Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ha valaki nem ír 2 hét után...

Ha valaki nem ír 2 hét után sem,akkor valószínű nem is érdekeltem/voltam annyira szimpatikus?

Figyelt kérdés

Rám jött kicsit a melankólia,a zavartság és a stressz (ez konkrét dolog miatt) ezért ilyenkor elszoktam tűnni csak úgy (rosszul kezelem,tudom,próbálok változtatni). Akkor már majdnem 1 hónapja beszélgettünk egy személlyel,hosszú üzenetek,csomó minden kiderült egymásról,és motiváció volt,mert már előbb kezdtem érezni a megingásom,de miatta tartottam magam,nem akartam elcseszni. De aztán ahogy jött egy kijelentés,ami nálam nem állja meg a helyét,mert direkt az olyan személyeket próbálom kerülni,úgy annyi elég is volt,hogy egy ilyen rossz döntést meghozzak.

Most van 2 hete,h nem írtam vissza (nem néztem meg az üzenetet,mert válasz egy random kérdésemre),de közben rendbe szedtem magam,viszont csalódottan látom,hogy ő nem is keres,meg semmi,úgy, hogy én elmondtam,hogy ilyenek nálam lehetnek sajnos,és most elpocsékolt időt látok,meg hogy de jó lett volna,ha ez előbb történik. Már próbálok beszélgetni másokkal,mert a kötődéshez több idő kéne,de mégis zavar,hogy nem értem az ilyen mi okból lehet.

(Ehhez kérnék véleményeket,de megköszönném,ha felém negatív nem érkezne,mert azzal tisztában vagyok,hogy én vagyok a főbűnös stb)

2021. jún. 16. 02:57
 1/4 anonim válasza:
Írj rá, magyarázd el mi történt az elmúlt 2 hétben és kérdezd meg hogy van e kedve tovább folytatni a beszélgetést. Lehet ő is épp rossz időszakon ment át és azért nem keresett. Sose lehet tudni, egy próbát megér.
2021. jún. 16. 04:05
 2/4 anonim válasza:
Már miért kéne keresnie ha te nem írsz?
2021. jún. 16. 06:58
 3/4 anonim válasza:

Öööö te írtad, hogy volt egy kijelentése, ami egyértelműsítette, hogy nem, akkor minek szüttyügsz rajta. Tippem szerint ha szexuális jellegű dolog volt, hogy pl. képet kértek tőled, akkor válaszra sem kell méltatni nem hogy elköszönni és így megértem a szó nélkül való eltűnésed okát.

Ha nem ilyen kijelentés volt de valami nagyon necces azt is megértem, ha plázacica kijelentés volt azt is megértem, ha bunkó,arogáns, proli stílusra váltottt azt is megértem, ellenben ha te nem szereted a szürke elefántokat és ilyen választ adott, magyarán szimbolikus pitiáner dolog ami neked nem tetszik, és nem sért jogokat, akkor illet volna elköszönni és megmondani neki, hogy nem, hogy ne vesztegesd az idejét.

Ahogy 2-es írta, te nem írtál neki, és így nem várható hogy válaszoljon.

Ez olyan mint mikor írsz valakinek, ő válaszol, aztán megint válaszolsz neki, és aztán már nem ír, mert olyanja volt 2 vagy 3 évig, de ez alatt az idő alatt elvárta mikor nem volt olyanja, hogy az írjon, aki tulajdonképpen válaszolt a levelére és kérdésére.

Kamillázhatok? :D

2021. jún. 16. 07:20
 4/4 anonim válasza:
Teljes mértékben a te hibád ami történt. Ha szó nélkül faképnél hagysz másokat ne várd el hogy fussanak utánad. Ahhoz nagyon nagy főnyereménynek kéne lenned.
2021. jún. 16. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!