Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor éri el a hatását a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor éri el a hatását a férfiak kivonulása a társkeresési piacról?

Figyelt kérdés

A férfiak közül egyre többnek szalad tele a hócipője a mai dating market egyenlőtlenségeivel. Azzal, hogy egy csaj párhuzamosan 5-10 pasit túráztat tinderen, produkáltatja őket, egót fényesíttet velük. Ezek a férfiak kivonulnak a dating marketről, elmennek aszexuális vagy mgtow irányba, rájönnek, hogy a hobbik és az önmagukra fordított idő ér annyit, mint a közepesen rossz szex egy nővel, aki jobb híján velük jön össze.

Most még tartják magukat a csajok, sorban állnak a megmaradó alfa pasik előtt, fogadják a még kitartó simpek nyalizását, de egyre inkább fogy a levegő. Az alfák napja is csak 24 órából áll, több csajt már nem tudnak szédíteni és kefélgetni. A simpek elszivárognak az onlyfans irányába. Mikor jönnek rá a csajok, hogy a normális pasik exodusa után a hajukra kenhetik a megmaradt, rohamosan fogyatkozó simp és alfa figyelmet?

jan. 22. 15:32
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
74%

A férfiaknak nehezebb kivonulni hormonális okokból.

Amúgy mi az a Simp?

jan. 22. 15:33
 2/53 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, hogy mit szedsz, de én is kérek!
jan. 22. 15:36
 3/53 anonim ***** válasza:
23%
Én már 28 éve kivonultam erről a piacról. Tömeges kivonulás sajnos nem lesz pedig jó lenne a kisasszonyok egóját letörni. De ez nem rajtam múlik én szimplán nem foglalkozom a nőkkel.
jan. 22. 15:39
 4/53 anonim ***** válasza:
69%
Sose. :D Nincs mit.
jan. 22. 15:41
 5/53 anonim ***** válasza:
85%
Elég lenne ha azok vonulnának ki akiknek ott a felesége gyereke vagy simán párja.
jan. 22. 15:42
 6/53 A kérdező kommentje:

Aztán csodálkoztok, hogy a férfiaknak elege van a társkeresési piacból. A kérdésre érkezett válaszokból megtudtuk, hogy

1. a férfiakat biztos a hormonok vezérlik

2. a kérdező biztos drogos, mert nem tapsikol a simpelésnek meg az egófényezésre hajtó nőknek

3. a férfiak nagy része biztos házas vagy a párja mellett qr félre.

jan. 22. 15:45
 7/53 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarlak elkeseríteni nagyon kérdező de amíg világ a világ, addig a nők fognak válogatni. Mindig lesz kiből.
jan. 22. 15:46
 8/53 anonim ***** válasza:
90%

Minél hamarabb, bár a valóság az, hogy soha. Mindenesetre az mindenkinek jobb lenne, ha elsősorban a férfiak magukkal és az önfejlesztésükkel foglalkoznának, ahelyett, hogy ráakaszkodnának minden nőre, akit csak meglátnak. Például neked is nagyon hasznos lenne, ha ilyen ostobaságok helyett elmennél egy pszichológushoz vagy ha a gépezés helyett elkezdenél mondjuk festeni vagy túrázni.

25/N

jan. 22. 15:50
 9/53 anonim ***** válasza:
87%

Most is már sok csaj kiment a piacról. Több barátnőm évek óta szingli, én 2 éve voltam önkéntes cölibátusban, mert egy csepp kedvem se volt férfihoz, mikor a mostani párom ÉLŐBEN betalált, és csak azért hagytam mert sok a közös ismerős és mind egyetértett abban, hogy nagyon rendes pasi. Ilyen randiappon pl nem lenne. De enélkül is pont remekül voltam egyedül is.

Mondjuk nekem anno az appokon se volt nagy sikerem, vagy "szeretsz szopni?" jeleggű kommenteket kaptam, vagy válaszolni se akartak a férfiak, akik igen ghostoltak mikor első randin nem feküdtem le velük.

Egy szar, odafigyeléstelen szex helyett inkább elvagyok egyedül, és nincs kiért stresszelni, sírni és kinek könyörögni.

jan. 22. 15:50
 10/53 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező vonulj ki te, a többi férfit hagyd békén!
jan. 22. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!