Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha sokat prostiztál korábban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokat prostiztál korábban, hogyan lett végül párkapcsolatod? Esetleg sikerült megházasodnod is? Mi a történeted?

Figyelt kérdés

tegnap 20:58
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze a kettőnek egymáshoz?

Ja! Megvan! Gondolom azt hiszed, hogy csak fogyatékos, torz, lúzer csicskák prostiznak, mi?

tegnap 21:17
 2/45 anonim ***** válasza:
77%
1. Hát nem is a jóképű menő csávók :D
tegnap 21:19
 3/45 anonim ***** válasza:
64%

#1 hát mondjuk úgy, hogy én nem tudok olyan nőt mondani, akinél a prostizás (akár múltbeli) ne lenne kizáró ok. Szerintem teljesen jogosan, mert sokan gondolják úgy, hogy a szex nem üzlet. Ugyanígy problémás szexmegvonást büntetésként használni, azzal ugyanúgy üzletnek lesz minősítve a szex.

Szóval teljesen jogos a kérdés, szerintem eltitkolják és úgy. De nincs tapasztalatom.

tegnap 21:33
 4/45 anonim ***** válasza:
56%

2# "Hát nem is a jóképű menő csávók :D"

Meglepődnél, mennyi teljesen jó kiállású férfi fordul meg náluk.

Két fő típus van:

1. egyszerűen izgatja, hogy válogathat és erőfeszítés nélkül lehet jobbnál jobb csajokkal, kb mint amikor valaki nagyon szeret vásárolni

2. Nem akar kapcsolatot, nincs kedve/ideje élőben/tinderen vadászni, se magyarázkodni utólag a csajnak, miért nem akar rendes kapcsolatot, de a szexre van igénye

tegnap 21:49
 5/45 anonim ***** válasza:
66%
3. Pedig hidd el, hogy RENGETEG sikeres, jóképű pasi jár(t) fizetőshöz. Egy időben, egy hazai egyetemen szokás volt, hogy a srácok 5-8-10 fős csapatban mentek 1 nőhöz, és végig mentek rajta.
tegnap 22:08
 6/45 anonim ***** válasza:
#3 én ezt nem vontam kétségbe. Azt már igen, hogy ehhez a potenciális barátnőjelöltek hogyan viszonyulnak.
tegnap 22:48
 7/45 anonim ***** válasza:
33%

6.

- Ha van esze a pasinak nem mondja el.

- Ha van esze a nőnek nem kérdezi.

- Ha a pasi sikeres, pénzes, akkor a nő tudja, de nem érdekli.

Mellesleg miért más a prosti, mint 3 pohár pia + 1 vicces cigi kombóért lecumiztatni valakit egy WC-ben, a bulihelyen?

tegnap 22:53
 8/45 anonim ***** válasza:
5, sok volt a poresz.
ma 00:27
 9/45 anonim ***** válasza:
Ennyibol aki sokat verte annak hogy lett csaja.. ertelmetlen kerdes.
ma 00:31
 10/45 anonim ***** válasza:

7, te olyan érzelmi mélységben vagy, hogy nem értenéd meg.

Akkor mondhatjuk azt, hogy ha egy férfitől megkérdezem, hogy prostizott-e már, akkor ha nemet mond, az lehet nem, de inkább igen, mert a férfiak hazudnak?

ma 00:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!