Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokat prostiztál korábban, hogyan lett végül párkapcsolatod? Esetleg sikerült megházasodnod is? Mi a történeted?
Mi köze a kettőnek egymáshoz?
Ja! Megvan! Gondolom azt hiszed, hogy csak fogyatékos, torz, lúzer csicskák prostiznak, mi?
#1 hát mondjuk úgy, hogy én nem tudok olyan nőt mondani, akinél a prostizás (akár múltbeli) ne lenne kizáró ok. Szerintem teljesen jogosan, mert sokan gondolják úgy, hogy a szex nem üzlet. Ugyanígy problémás szexmegvonást büntetésként használni, azzal ugyanúgy üzletnek lesz minősítve a szex.
Szóval teljesen jogos a kérdés, szerintem eltitkolják és úgy. De nincs tapasztalatom.
2# "Hát nem is a jóképű menő csávók :D"
Meglepődnél, mennyi teljesen jó kiállású férfi fordul meg náluk.
Két fő típus van:
1. egyszerűen izgatja, hogy válogathat és erőfeszítés nélkül lehet jobbnál jobb csajokkal, kb mint amikor valaki nagyon szeret vásárolni
2. Nem akar kapcsolatot, nincs kedve/ideje élőben/tinderen vadászni, se magyarázkodni utólag a csajnak, miért nem akar rendes kapcsolatot, de a szexre van igénye
6.
- Ha van esze a pasinak nem mondja el.
- Ha van esze a nőnek nem kérdezi.
- Ha a pasi sikeres, pénzes, akkor a nő tudja, de nem érdekli.
Mellesleg miért más a prosti, mint 3 pohár pia + 1 vicces cigi kombóért lecumiztatni valakit egy WC-ben, a bulihelyen?
7, te olyan érzelmi mélységben vagy, hogy nem értenéd meg.
Akkor mondhatjuk azt, hogy ha egy férfitől megkérdezem, hogy prostizott-e már, akkor ha nemet mond, az lehet nem, de inkább igen, mert a férfiak hazudnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!