Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet úgy esélye egy férfinak egy nőnél, ha nem elég izmos?
Lépten-nyomon azért utasítanak el a nők, mert nem vagyok elég izmos, és ezért nem tudnak rám férfiként nézni. Lehet, hogy extrém sok pénzzel ezen felül tudnék kerekedni, de sajnos nincsenek százmillióim. Mehetnék kondiba sokat edzeni, tudom, de jelenleg a home office-os munkám és a fő sporttevékenységem (országúti kerékpározom) miatt erre nem nagyon jut energiám.
Miért csak a kigyúrt férfiaknak van esélyük? Én sem azt nézem egy nőn, hogy mennyire kisportolt a teste, mekkora feneke vagy melle van, hanem az arca szokott megfogni, de nem érdekel, hogy szép, ha nem üt meg egy minimális intelligenciaszintet, amit támasztok. Vagy még ennyi igényem se lehetne?
Istenem de szánalmas.
Menny ki az utcára bárhol is laksz és nézz körül.
Csak izmos férfiakat látsz nővel?
Nem.
"Lépten-nyomon azért utasítanak el a nők, mert nem vagyok elég izmos"
Az összes nő akivel ismerkedtél volna azzal utasított el, hogy nem vagy jó mert nincsenek izmaid? Nem hiszem el! Inkább te azzal magyarázod ki miért nincs esélyed...
#2: Hát az lehet, hogy soknak van, de ha így fogalmazod meg, az jelzi, hogy nem ez az általános, csak vannak rá példák.
#3: Nem csak, de nagyrészt azért igen.
#4: Pedig ez történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!