Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet úgy esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet úgy esélye egy férfinak egy nőnél, ha nem elég izmos?

Figyelt kérdés

Lépten-nyomon azért utasítanak el a nők, mert nem vagyok elég izmos, és ezért nem tudnak rám férfiként nézni. Lehet, hogy extrém sok pénzzel ezen felül tudnék kerekedni, de sajnos nincsenek százmillióim. Mehetnék kondiba sokat edzeni, tudom, de jelenleg a home office-os munkám és a fő sporttevékenységem (országúti kerékpározom) miatt erre nem nagyon jut energiám.

Miért csak a kigyúrt férfiaknak van esélyük? Én sem azt nézem egy nőn, hogy mennyire kisportolt a teste, mekkora feneke vagy melle van, hanem az arca szokott megfogni, de nem érdekel, hogy szép, ha nem üt meg egy minimális intelligenciaszintet, amit támasztok. Vagy még ennyi igényem se lehetne?

ma 14:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%
Házőrzére vennél agarat?
ma 14:22
 2/17 anonim ***** válasza:
80%
Aki izmos, az jobban néz ki, de nem feltétlenül szükséges a társkereséshez az izmos test. Sok átlagos testű pasinak is van csaja.
ma 14:22
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Istenem de szánalmas.

Menny ki az utcára bárhol is laksz és nézz körül.

Csak izmos férfiakat látsz nővel?

Nem.

ma 14:23
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

"Lépten-nyomon azért utasítanak el a nők, mert nem vagyok elég izmos"

Az összes nő akivel ismerkedtél volna azzal utasított el, hogy nem vagy jó mert nincsenek izmaid? Nem hiszem el! Inkább te azzal magyarázod ki miért nincs esélyed...

ma 14:28
 5/17 A kérdező kommentje:

#2: Hát az lehet, hogy soknak van, de ha így fogalmazod meg, az jelzi, hogy nem ez az általános, csak vannak rá példák.

#3: Nem csak, de nagyrészt azért igen.

#4: Pedig ez történt.

ma 14:31
 6/17 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom, kb egy barátnőmnek sincs kondis partnere. Nekem se sok volt, aki volt se azzal fogott meg. Úgyhogy vagy nem ez a baj veled, vagy elég rossz karakterű nőknél próbálkozol.
ma 14:33
 7/17 anonim ***** válasza:
74%
Attól mert téged pár nő elmondásuk szerint, azért utasított el, mert nem vagy elég izmos, te már az egész női nemre kiterjesztetted ezt a gondolatmenetet? Nem mindenkinek elvárás, nem is mindenkinek az jön be. Ez miért baj ha valaki őszintén megmondta? Valakit meg azért utasítanak el mert túl izmos, mert nekik a hasonló alkatú pasik jönnek be mint te. Ennyi. Nem olyan egzakt tudomány ez.
ma 14:35
 8/17 A kérdező kommentje:
Oké, attól még lehet izmos valaki, hogy nem kondizik. Ott van pl. a TRX, vagy a szabadtéri edzés, ezekkel is lehet viszonylag látványos, szép izomzatot építeni, ha van valakinek energiája és ideje. Ilyesmit sem csinálnak?
ma 14:38
 9/17 A kérdező kommentje:
#7: azt azért megnézném, hogy egy kigyúrt görög félistent valaki elutasít egy vézna mitugrász kedvéért. :D
ma 14:39
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Miért, otthon nem lehet edzeni?

Dehogynem.

ma 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!