Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép arcú és elegáns öltözködésű nőnél csak egy sármos arcú és elegáns férfinak van esélye szerintetek?
Megtetszett egy nő. Gyönyörű arca van, tényleg az az igazi hibátlan. Gyönyörű hosszú haja, nőies alakja. Elegánsan öltözik mindig.
Én nem vagyok egy szép férfi, rosszak az arccsontjaim szerintem meg az orrom is ronda , a szám is... öltözködésem sem elegáns. Nála olyannak van szerintetek esélye, amilyet a kérdésembne is írtam?
Nem.
Ismertem diplomás, nagyon szép és intelligens nőt aki a válása után már inkább azt kereste ki lehetne a segítségére, nem pedig azt, hogy kivel eshetne szerelembe.
Lúzereknek tartjátok magatokat és ti is minősítitek külső alapján a nőket (elhízott, ronda)... Elvárnátok hogy bárki szóba álljon veletek, de akiket értékítélet alapján "csúnyának minősítetetek" vele ti nem álltok szóba... Álságos eléggé.
Férfiként írom ezt, lehet hihetetlen de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!