Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szép arcú és elegáns öltözködésű nőnél csak egy sármos arcú és elegáns férfinak van esélye szerintetek?
Megtetszett egy nő. Gyönyörű arca van, tényleg az az igazi hibátlan. Gyönyörű hosszú haja, nőies alakja. Elegánsan öltözik mindig.
Én nem vagyok egy szép férfi, rosszak az arccsontjaim szerintem meg az orrom is ronda , a szám is... öltözködésem sem elegáns. Nála olyannak van szerintetek esélye, amilyet a kérdésembne is írtam?
Mondjuk te is öltözhetnél elegánsabban meg tehetnél érte, hogy jobb formában legyél pl. sportolás. Arcon nem nagyon tudsz változtatni, de előnyös frizura javít az összképen. Nyilván egy szép nő nem a ronda férfiak között válogat, azért ez nem egy nagy világcsodája, mint amit itt gyk-n csinálnak belőle.
Pluszban beszélgetni is kéne ezzel a nővel meg minél gyakrabban keresni a társaságát, mert gondolom, egyelőre halványlila gőze nincs arról, hogy bejön neked.
Ha gazdag vagy sok milliós vagyonnal nem fogja érdekelni a nőt a görbe orrod vagy a csúnya szád. Azonnal te leszel a legármosabb férfi a látókörében. Egy kardigánban és egy farmerben is.
Ha szegény vagy akkor mondj le róla.
Az ilyen csinos, szép arcú, mindig elegánsan öltözködő nők nem olcsó játékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!