Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű, hogy egy sármos, jó alakú férfi szerelmes egy nem túl szép és dundi nőbe? Inkább csak azért akarhat vele járni, mert jó a nő személyisége és jól érzi magát vele, de nem szerelmes?
Ez az eset fordítva is fennállhat férfi és nő között
személyiségbe is bele lehet szeretni abszolúte, no meg az együtt töltött idő ha felejthetetlen a külső kissé eltörpül amellett a tartalmas "kapcsolat" mellett :)
A barátnőm egy vékonyka, vörös hajú, aranyos démon. El nem hagynám, a legjobb ember akit 26 évem alatt megismerhettem. :)
Viszonylag sokan féltékenyek rá, és örülök neki, hogy végre van egy őszinte kapcsolatom, ami nem abból áll ki, hogy féltékeny a másik. Vele meg tudok beszélni mindent, és semmi nagy vitánk/összeveszésünk nem volt, igaz még csak másfél év alatt. De szerintem nem is lesz. Tényleg.
Ha a szóban forgó nő épp egy felkapott modell, akkor is megvannak ugyanezek a rizikók egy kapcsolatnál. Attól mert valaki szép, még őket is betámadhatják felszínes alakok.
Sőt, a molett alkat kimondottan egy jó szűrő, mert sok férfi lemorzsolódik, mert nem jön be az alkat.
Én azt mondom, hogy nincs para, ugyanazokkal a gondokkal küzd meg a nő, mint 10 kilóval kevesebben. A kapcsolat kimenetelére nincs garancia, a szépség nem hozz több sikert (max több lehetőséget).
Szóval én azt mondom, hagyni kell alakulni a dolgokat, és úgy is elválik mi sül ki belőle. Egy esélyt adnék a kapcsolatnak.
Kizárt.
Csinos, jó alakú nőnek is lehet kellemes, megnyerő személyisége, inkább olyat választana.
Egy volt kollégám a kérdésben írtakhoz hasonlóan jó külső adottsággal rendelkező, fiatal férfi. Rendszeresen foglalkozott a fizikumával, szépen meg is látszott rajta. Négy nyelven beszél, ügyes, a jég hátán is megél. Sok nő igen vonzónak látta őt. Az összes korábbi barátnője és a jelenlegi élettársa is 100+ súlycsoportba tartozik. Imádta őket, átlagos vagy vékony nő számára nem volt vonzó.
Tehát én legalább egy ilyen esetről tudok. De ez mennyi befolyással lehet a ti kapcsolatotokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!