Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valószínű, hogy egy sármos, jó alakú férfi szerelmes egy nem túl szép és dundi nőbe? Inkább csak azért akarhat vele járni, mert jó a nő személyisége és jól érzi magát vele, de nem szerelmes?
Figyelt kérdés
Van esetleg tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?2017. febr. 24. 18:44
11/15 anonim válasza:
A sármos férfi lehet, hogy kedveli a molett nőket. Én is kedvelem, mondjuk én nem vagyok sármos. :( (Azért jutott.)
Nem az a kérdés, hogy mennyire dundi, hanem hogy hogyan. Ha van dereke, és a feneke nem sokkal terjedelmesebb, mint a melle, akkor az a mő kivánatos. Ha még jő a személyisége is, akkor minden lehet, szerelem is.
12/15 anonim válasza:
Mintha minket írtál volna le az első mondatoddal,kedves kérdező! Még ő állított a tükör elé,hogy nézzem meg magamat,milyen szép vagyok :DDDDDD
13/15 anonim válasza:
Szerintem minden csak annak a függvénye,te mit,kit làtsz,amikor tükörbe nézel.Ha egy aranyos,jószìvű,kedves nőt,aki büszke magára,és aki mindent megtesz az ápolt,csinos külsőért,az màr siker.Így a kiszemelted is ezt làtja benned,hogy szereted magad...ez vonzó.Onnantól akár beléd is szerethet,ezt nem a külső hatátozza meg.Sokkal inkább az,mennyire vagytok egy hullámhosszon,mennyire működik köztetek a kémia.
14/15 anonim válasza:
Ez mese, azt hittem van olyan egy dundi nő találgat jó képű férfit,sajnos nem.
Jó képű magas férfiak lenézik a dundi nőket esélyt sem adnak.
15/15 anonim válasza:
14-es: ha rá vagy görcsölve, hogy juszt is sármos, magas, sportos pasi kell és csak a presztizst látod bele, akkor ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!