Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön, ha egy pasi magas és arányos alkatú? Szerintetek szexi? Ti milyen magasak és alkatúak vagytok?
Jobb szeretem az átlag magasságú pasikat mivel alacsony vagyok és nem szeretem még kisebbnek érezni magam a párom mellett.
Átlagos testalkatom van.
4# Ez most enyhe célzás lenne?
2# voltam
Én alacsony vagyok (159-160 cm) és szeretem picinek érezni magam a Férfi mellett, így a "magasabbakat" kedvelem, de nálam egy 165 centis is szembetűnően magasabb szóóval :)
testalkatra a nagyon vékony kivételével volt már mindenre példa "kapcsolataimban."
De legjobban az arányosabb, széles vállú fiúk tetszenek, de a nagyon kigyúrt-nagyon szálkás és a nagyon kövér nem tetszik. Szóval, pici pocak, ilyesmi nem zavar, ha emellé azért látszik, hogy alatta van pár izomkötege.
Ez azért "fontos, mert én is ilyen középutat képviselek :) Stan és Panként azért nem vonulnék végig a városon
27 éves vagyok, 168-9 cm, és vékony (54-55kg).
Szeretem a magas férfiakat, viszont a páromat még inkább. Ő 165-6 cm, nem pocakos, nem kigyúrt, de zömök alkatú, és imádom (sokkal inkább, mint a magas, spagetti pasasokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!