Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró lányok! Baráti szeretetből lefeküdnétek egyszer egy nagyon jó barátnőtökkel, aki szerelmes belétek? Persze olyan szitura gondolok, hogy, ha egyébként szépnek tartjátok a csajt, csak nem vonzódtok hozzá szexuálisan!
Nem, pedig lenne rá jelentkező...
18
Én pl biztosan nem. Akármennyire is szép, képtelen lennék egy nőhöz "úgy" hozzányúlni. Szerintem ehez kell egy hajlam. Ha benned van, akkor tedd. Viszont arra vigyázz, ne törd össze a szívét azzal, hogy csak kipróbálod, aztán "kössz, de többet nem", vagy hogy ez neked csak hülyülés, hisz csak fiút tudsz szeretni.
Belém ha valaki szerelmes, és én biztosan nem tudom viszonozni, akkor azt az illetőt amennyire lehet kerülöm. Ha lány lenne akkor meg főleg kerülném (ilyen tudtommal még nem volt)
Sztem hetero nő ilyet nem tud megtenni - de nem is kell neki.
Én ugyan biszex vagyok, de nem tennem meg, pont az érzelmek/érzései miatt. Borzasztóan szenvedne utána, így pedig (ha nincs testi kontaktus), előbb-utóbb kiheveri vagy talál mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!