Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet úgy esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet úgy esélye egy férfinak egy nőnél, ha nem elég izmos?

Figyelt kérdés

Lépten-nyomon azért utasítanak el a nők, mert nem vagyok elég izmos, és ezért nem tudnak rám férfiként nézni. Lehet, hogy extrém sok pénzzel ezen felül tudnék kerekedni, de sajnos nincsenek százmillióim. Mehetnék kondiba sokat edzeni, tudom, de jelenleg a home office-os munkám és a fő sporttevékenységem (országúti kerékpározom) miatt erre nem nagyon jut energiám.

Miért csak a kigyúrt férfiaknak van esélyük? Én sem azt nézem egy nőn, hogy mennyire kisportolt a teste, mekkora feneke vagy melle van, hanem az arca szokott megfogni, de nem érdekel, hogy szép, ha nem üt meg egy minimális intelligenciaszintet, amit támasztok. Vagy még ennyi igényem se lehetne?

ma 14:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
#9 Nagyon kisarkosítod. Hidd el ha valaki megszeret, hiába jön egy görög félisten, ahogy te fogalmazol, nem őt fogja választani. Mindenkitől van szebb, jobb, fiatalabb ezt elkell fogadni. Magadból hozd ki a legtöbbet, légy magabiztos, legyen jó kisugárzásod stb.
ma 14:47
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nem jonnek be a kondis parnas izmok semmikepp. Azt tetszik ami lapos izom. Szerintem csinalj trx-et meg sajat testsulyosat.
ma 14:50
 13/23 anonim ***** válasza:
#6 vagyok: Igen, egyiknek sincs semmilyen izmos párja. Én utasítottam el kondipatkány csávót, miért ne tettem volna? Nem díszpávát keresek a vittrinbe. Ha érzem, hogy baj van a toronyban, mész a levesbe.
ma 15:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Az a baj az orszagúti kerékpározással hogy az utolsó gramm izmot is lerohasztja a felsőtestről és ez baromira nem férfias,hogy kb egy sétáló csontváznak nézel ki. Kompromisszumos megoldásként inkább járj el gyúrni és mellette montizz,így el tudsz érni egy olyan testet ami a nőknek már elég és a kerekezésről se kell teljesen lemondanod.
ma 15:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Csak az számít hogy mennyire vagy jóképű, ha ez megvan lehetsz vékony, aputestű tök mindegy. Ha pénzed is van mellé az csak extra.
ma 15:55
 16/23 anonim ***** válasza:
Miert, te kezdenél tulsulyos nővel?
ma 16:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Csomó vékony férfit látom az utcán nővel...
ma 16:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem igaz, te mozogsz rossz helyeken. Én jó nő vagyok, mégsem izmos a párom, és odavagyok érte. Nekem nem kell izom, ahogy sok másik nőnek sem.
ma 17:50
 19/23 A kérdező kommentje:

#16: szerintem a túlsúly önmagában nem gond, ha nincs extrémen elhízva valaki. Az extrém elhízás pedig már egyértelműen igénytelenség és nemtörődömség általában, amin lehetne életmódváltással segíteni. Mivel én egészségesen élek, étkezem, mozgok, nincsenek káros szokásaim (ivás pl vagy dohányzás), így elvárhatok egy minimumot szerintem. Hogy ne legyen 170 cm és 100+ kiló egy nő.

#18: hát önbizalmad van, azt látom. 😂 De biztos, hogy mindenki számára olyan jó nő vagy, aki top pasik figyelmét is felkeltené? Csak kérdezem, nem hitetlenkedem.

ma 18:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Miért is kell beszólnod nekem? Én csak próbáltam megválaszolni a kérdésedet és írtam magamról, Hogy nem teljesen az a valóság mint a felvetésed. Igen, szép vagyok, de pontosan nem arra koncentrálsz, ami a lényeg. Tudod kár volt, válaszolnom, higyj csak amit akarsz, nem az én gondom.
ma 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!