Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kellene mindig mosolyogn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene mindig mosolyogni a szélein?

Figyelt kérdés

Alapból nem vagyok, az a mosolygós típus, ez nem azt jelenti, hogy szomorú vagyok mindig.

Voltak már olyan képeim, amikhez hozzáfűzték, hogy lehetnék mosolygós a képen, miért kellene erőltetni ezt, illetve miért jobb az ha valaki mindig vigyorog egy képen?

ma 17:17
 1/8 A kérdező kommentje:

Azta elírtam a címet....

* Szelfin ezt akartam írni, nem azt hogy szélein. 😅

ma 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is tipikus mogorva fejem van, nem egyszer kérdezték már meg tőlem, mi a baj, közben meg csak genetika. De én ezt már levetkőztem, nem értem minek kéne mosolygósnak lennem, amikor nekem így jó. Ha valaki azt akarja, hogy mosolyogjak, nevettessen meg, amúgy meg foglalkozzon magával. :D
ma 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Hogy ne úgy nézzél ki, mint aki temetésen van, hanem valami külsőleg észlelhető jele is legyen annak, hogy jól érzed magad (már ha tényleg jól érzed magad).

Én is ilyen vagyok, alapból rettentő morcosan áll a fejem, de tudom, hogy ez egyrészt nem valami felemelő látvány, másrészt igen könnyen félreérthető, szóval azért ilyen helyzetben próbálok barátságosan nézni.

ma 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem muszáj az összes képen, de legalább egy kettőn nem ártana.
ma 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, néha derűsebb hangulatban is vagy, amit érdemes képen is megmutatni, hiszen ez is az egyik arcod. Másrészt egy mosolygós arc sokkal bizalomgerjesztőbb, mint egy mogorva. Attól nem leszel férfiasabb.
ma 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem pizsamában fotózkodsz? Normálisan felöltözni is felesleges nem?

Ha társkeresés a cél, akkor a legjobb formádat érdemes feltenned.

ma 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem vagy fotogen. Egy ismerosom is olyan mint te, allandoan szomoru a fotokon, de kozben meg egy eletvidam .
ma 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Tippik gettos indian feje van . Akkor rolam it gondolnak szerinted? Kozben meg oda vissza le tolom a szinusz -koszinuszt.
ma 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!