Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mimek ámulnak bámulnak mosolyo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mimek ámulnak bámulnak mosolyognak szemeznek a pasik az utcan, ha abbol úgysem lesz semmi soha?

Figyelt kérdés

Eleve rosszul is esik mert tarsat keresek a neten persze csak a sültbarmok, de uton utfélen meg tetszem ennek annak aki nekem is, de az meg olyan lehetetlen helyzet. Pl épp uzletet zárok, vagy bnommel vagyok, vagy vagy stb.

De mindegy mert egyedul is tiszta tré lenne, ha utcan felszedhető ingyenq-nak jönnék le, mint annak az egyetlennek, aki le is szolitott en örömmel nyitottam rá, erre kiröhögött.

Szoval egyszer ez miatt is zavar hogy hiába nézunk ossze tetszunk egymásnak, az égvilág adta semmi értelme nincs az ilyen pillanatoknak.

Másik amikor viszont barátom van. Az meg pláne miért leseget szemez stb másokkal, mikor azon kivul hogy engem lealáz mint a mellette levő párját más nő előtt, de megint az égadta világon egyéb értelme nincs annak se?

2021. nov. 1. 14:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%
Mert máshoz gyávák és ez a kelletés a maximum, ami telik tőlük
2021. nov. 1. 14:13
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Jó nagy barom vagy, ha szerinted az "utcáról felszedhető ingyen kva", akivel lehet utcán vagy máshol (boltban, buszon, stb) megszólítva ismerkedni. Ha nem ismeritek egymást korábbról sehonnan, de tetszetek egymásnak, akkor mégis hogy ismerkedjetek meg, ha nem ismeretlenül megszólítással?
2021. nov. 1. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi lesz a szemezésből, az csakis rajtad múlik, kedves kérdező. Mondjuk nem kéne őket elküldeni a vérbe, ha rád mosolyognak.
2021. nov. 1. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert jo erzes nekik addig a ket percig.
2021. nov. 1. 14:39
 5/12 A kérdező kommentje:

2# nem.olvastad amit irtam? Amikor szóba álltam vele, mert leszólított es nyitottam arra amiket mondott, helyből kiröhögött es lekezelt.

3# te se olvastad? Ott áll, hogy összenézünk, tetszünk egymásnak. Azaz ki küld el kit..?

4# hát 2 percekre utazni..ehhez nem is fűzök semmit. Igazi férfiak.

2021. nov. 1. 14:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csúnyán nézel rá,
2021. nov. 1. 14:54
 7/12 A kérdező kommentje:

Összenézunk. Meg van az a -föld is megáll -pillanat, mint a filmekben, mikor lassított felvétel van, enyhe fuvallat a hajamban miközben csillogo szemekkel visszanézek, aztán ennyi.

Így megvan mirol irtam?:D

2021. nov. 1. 15:05
 8/12 A kérdező kommentje:
* jav Megvan az a
2021. nov. 1. 15:06
 9/12 anonim ***** válasza:
58%

"2# nem.olvastad amit irtam? Amikor szóba álltam vele, mert leszólított es nyitottam arra amiket mondott, helyből kiröhögött es lekezelt."

Ez 1 hülye volt és ekkora barom nincs is még egy a Földön, úgyhogy bátran nyiss azok felé, akikkel így összeakad a tekinteted.

2021. nov. 1. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:

"Ott áll, hogy összenézünk, tetszünk egymásnak. ha abbol úgysem lesz semmi soha" - Engem kizárólag a szex nem tud izgatni, szeretetre, családra vágyom (csöndes típus vagyok, évi 10 millió feletti bevétellel).

Van pl. egy tündéri vörös szeplős kiscsaj (dohánybolti eladó), sokszor összenézünk, megvan amit írtál :D Rámosolygok, és bevillan egy jövőbeli kép, hogy egy szép helyen a rönkházunk előtt a gyerekeinkkel játszunk a kertben... boldogok vagyunk :) Aztán két lépés, és vissza a földre, hogy a csaj láncdohányos, mindig valami pizzafutár kategóriájú lúzerrel röhögcsél a bolt előtt, a közösségi oldalán a képeken c. gyerekekkel iszik valami gettóban rendezett házibulin, és a volt barátja is egy tetovált c. gyerek. És TUDOM, minden adva lenne, de ebből nem lesz semmi (egyikünk sem fog ennyit változni), így bele se kezdek.

Félre ne értsd, ezzel nem szeretnélek leminősíteni... de esetemben tökéletesen kell stimmelnie mindennek, hogy egy lányt leszólítsak az utcán :)

31/F

2021. nov. 1. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!