Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mimek ámulnak bámulnak mosolyognak szemeznek a pasik az utcan, ha abbol úgysem lesz semmi soha?
Eleve rosszul is esik mert tarsat keresek a neten persze csak a sültbarmok, de uton utfélen meg tetszem ennek annak aki nekem is, de az meg olyan lehetetlen helyzet. Pl épp uzletet zárok, vagy bnommel vagyok, vagy vagy stb.
De mindegy mert egyedul is tiszta tré lenne, ha utcan felszedhető ingyenq-nak jönnék le, mint annak az egyetlennek, aki le is szolitott en örömmel nyitottam rá, erre kiröhögött.
Szoval egyszer ez miatt is zavar hogy hiába nézunk ossze tetszunk egymásnak, az égvilág adta semmi értelme nincs az ilyen pillanatoknak.
Másik amikor viszont barátom van. Az meg pláne miért leseget szemez stb másokkal, mikor azon kivul hogy engem lealáz mint a mellette levő párját más nő előtt, de megint az égadta világon egyéb értelme nincs annak se?
Mert senki sem tudja, hogy esetleg nincs-e vevő erre a dologra, és nincs senkire kiragasztva, hogy szingli-e vagy sem.
Ja, tudom, vannak még a személyiségi jogok, de kötelességek meg 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!